Multivitamint keres? Próbálja ki a világszabadalommal védett Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamint!

Multivitamint keres!?Próbálja ki a világszabadalommal védett Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamint!

Multivitamint keres? Próbálja ki a világszabadalommal védett Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamint!

 

A Natur Tanya MULTI 55 – Fermentált multivitamin 55-féle koncentrált tápanyagot tartalmaz: 36 fajta fermentált zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt, illetve 19-féle vitamint és ásványi anyagot. A készítmény szabadalommal védett, 4 lépcsős fermentációs technológiával készül. A Multi 55 értékes összetevői között megtalálható az algából származó, növényi D3-vitamin, a világszabadalommal védett, bioaktív folát, a kelátolt vas és a K2-vitamin, valamint az antioxidánsok is. A termékből elegendő naponta 1 filmtablettát fogyasztani, ráadásul a tablettákat színtelen bevonattal látták el, ezáltal nagyon könnyen lenyelhetőek. A Multi 55 nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát. Fogyasztása különösen ajánlott azoknak, akik szeretnének hozzájárulni immunrendszerük normál működéséhez, akik olyan komplex multivitamint keresnek, ami a vitaminok és az ásványi anyagok mellett tartalmaz fermentált zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket is, valamint azoknak, akik olyan komplex multivitamin-multiminerália készítményt keresnek, ami hosszú távon is biztonságosan fogyasztható, vegán, laktóz és gluténmentes, illetve amit független, akkreditált labor is megerősít. Továbbá ajánlott idősebbeknek, sportolóknak, kiegyensúlyozatlan, egyoldalú és rendszertelen táplálkozás esetén, tavaszi fáradtság, levertség esetén, a hideg, téli időszakokban, az immunrendszer támogatásához, valamint betegség után a gyógyulás támogatásához.

>>> Fedezze fel az összes Natur Tanya termékünket!

A Multi 55 multivitaminban lévő hatóanyagok egymás felszívódását és hasznosulását segítve fejtik ki pozitív hatásaikat, így fogyasztása kitűnő kiegészítése lehet az egészséges életmódnak, méghozzá a túladagolás veszélye nélkül. A készítmény összesen 36-féle természetes, fermentált és liofilizált zöldséget, gyümölcsöt és gyógynövényt tartalmaz. Ezek előállítása egy 4 lépcsős, úgynevezett merítéses fermentációs folyamat során történik (különböző mikroorganizmusok segítségével). E folyamat alatt pozitív irányban változnak a zöldségek és gyümölcsök beltartalmi értékei. A fermentáció kiváló módja a cellulóz lebontásának, ami nagymértékben javíthatja a tápanyagok tartalmát és biológiai hozzáférhetőségét, az aminosav- és vitaminösszetételt, illetve az ásványi anyagok biológiai hozzáférhetőségét. A fermentációnak köszönhetően a gyümölcsökben és zöldségekben lévő hatóanyagok felerősödnek, így még hatékonyabban képesek segíteni a bélbaktériumok egyensúlyát. Ez a teljes szervezetre jótékony hatással lehet, mivel az immunrendszer körülbelül 70%-a is a bélrendszerben található. A Multi 55 a világszabadalommal védett, biológiailag aktív és a legújabb, 4. generációs Quatrefolic® folátot tartalmazza, amit a szervezet további biológiai átalakítás nélkül képes felhasználni. A termékben található Abion™ Ferrochel™ vas-biszglicinát egy igen jól tolerálható vasforma, ami nem okoz gyomorpanaszokat.

Ha tehát egy vegán, kitűnő minőségű, több világszabadalommal rendelkező hatóanyagot, gyümölcsöket, zöldségeket és gyógynövényeket is tartalmazó multivitamint keres, akkor próbálja ki a Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamint!