Natur Tanya Szabalpálma – hozzájárulhat a prosztata egészségéhez

Natur Tanya Szabalpálma – hozzájárulhat a prosztata egészségéhez

Natur Tanya Szabalpálma – hozzájárulhat a prosztata egészségéhez

 

A szabalpálma (fűrészpálma) hozzájárulhat a prosztata egészségéhez, segíthet a prosztata és húgyúti problémák megelőzésében, kezelésében.

Sok férfi, ahogy idősödik, kénytelen megtapasztalni, hogy prosztata problémái jelentősen befolyásolják életmódját és közérzetét. Az egyik leggyakoribb veszély, ami a prosztatát fenyegeti, a jóindulatú megnagyobbodás. Ilyenkor a prosztata megduzzad, ami rengeteg tünetet okozhat; ilyen például a gyakori vizelési inger, a gyenge vizeletsugár és a vizelés nehéz beindulása.

A szabalpálma, kisvirágú füzike és csalán hatóanyagai együttesen hozzájárulhat a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A gyógynövény kivonata elsősorban 40 feletti férfiaknak ajánlott a prosztataproblémák kezelésére, illetve hatékony megelőzésére. Csökkentheti a kellemetlen tüneteket, a húgyúti problémákat, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a nehéz vizelést, segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól. A nők számára is hasznos a fogyasztása, segíti a hormonok termelődését, csökkenti a menstruációs fájdalmakat, beállítja a szabálytalan ciklust, elősegíti az ovulációt, ezzel a termékenységet, és kezeli a medencegyulladást.