Natur Tanya Szőlőmag – hozzájárulhat az érrendszer normál működéséhez

Natur Tanya Szőlőmag – hozzájárulhat az érrendszer normál működéséhez

Natur Tanya Szőlőmag – hozzájárulhat az érrendszer normál működéséhez

 

A szőlőmag hozzájárulhat a szív- és érrendszer és az idegrendszer egészséges működéséhez, a koleszterint szint és a vérkeringés stabilizálásához, pozitívan befolyásolhatja a vérereket és hajszálerek állapotát.

A szőlőmag az OPC leggazdagabb forrása a Föld összes növénye közül. Az OPC ez idáig a leghatásosabb szabadgyök-megkötő, ami megszünteti a szabad gyökök által okozott láncreakciókat és megakadályozza az emberi sejtek és szövetek károsodását. Az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Növényi hatóanyagai, elsősorban a tannin, a polifenol és a resveratrol megvédik a sejteket a károsodások ellen.

Segít megerősíteni, rugalmasan tartani az érfalakat, javítja a keringést és a látást, szabályozza a vérnyomást, védi az agyat, az idegrendszert, az ízületeket. A bőr rugalmasságának és nedvességmegtartásában is nagy szerepet játszik, késlelteti az öregedést, a ráncok kialakulását, elmélyülését.

 

Felhasználási javaslat: lehetőleg ugyanabban az időpontban, naponta 2×1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Étkezések előtt, vagy között.

Minimumkúra-maximumkúra: 30-90 napos kúra keretében. Testsúly-kilogrammonként 3 mg tiszta OPC-t érdemes szedni, ami 60 kg-os testsúly esetében 180 mg.