Netamin Herbal Zsírégető – serkenti az anyagcserét, támogatja a fogyókúrát

Netamin Herbal Zsírégető - serkenti az anyagcserét, támogatja a fogyókúrát

Netamin Herbal Zsírégető – serkenti az anyagcserét, támogatja a fogyókúrát

 

Az összetevők ((pl. guarana-, szibériai ginzeng kivonat, króm, keserű narancs) egymást szinergikusan erősítő hatásának köszönhetően segíthetnek az anyagcsere serkentésében, a zsírégetésben, ezáltal hozzájárulhatnak a fogyókúra eredményességéhez.

A Herbal Zsírégető egy szájon át szedhető természetes, termogenikus zsírégető készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű. A tabletta nem ígér csodákat, csak természetes összetevőkből álló támogatást a fogyni vágyóknak. Több évezred óta alkalmazott gyógynövények és a tudomány legújabb eredményeit ötvöző fogyókúrás termék.

A fogyás legeredményesebb módja az, ha a szervezet anyagcseréjének sebességét megnöveljük, ezáltal az a megnövekedett „üzemanyagszükséglet” miatt több kalóriát éget el, melynek eredménye a tartós zsírvesztés. A Herbal Zsírégető csak természetes összetevőivel a természetes folyamatokat támogatja a szervezetben – mellékhatások nélkül!

Csökkenti az étvágyat és védi az izomzatot.

Adagolás:

Felnőtteknek napi 1 tabletta 5 napon keresztül, majd 2 nap kihagyás. Egy doboz egy 6 hetes kúrára elegendő tablettát tartalmaz. A tablettát 2 étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.