Netamin Probio10 – az emésztőrendszer és bélflóra védelméhez

Netamin Probio10 - az emésztőrendszer és bélflóra védelméhez

Netamin Probio10 – az emésztőrendszer és bélflóra védelméhez

 

A Probio10 kapszula egy komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely az emberi szervezet számára jótékony baktériumokat tartalmaz. Mivel összesen 10-féle hasznos baktériumfaj különböző hatásait egyesíti, ezért rendkívül sokoldalúan képes támogatni az egészséget.

A probiotikum és prebiotikum együttesen hozzájárulhatnak a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez, a szellemi- és fizikai erőnlét növeléséhez.

A „baktérium” szó hallatán sokaknak elsőre a betegségek jutnak eszébe, pedig nagyon sok hasznos baktérium is létezik, melyek jelenléte szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen.

Az emberi szervezet számára hasznos, élő mikroorganizmusokat, melyek velünk együtt élnek, probiotikus baktériumoknak nevezzük.

Probiotikum

Olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumokkal szemben. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak emésztési probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A probiotikumok fogyasztása megelőzheti bizonyos fertőzések, gyulladások kialakulását, megerősítheti a szervezet védekező képességét. A megelőzés mellett jótékony hatásukat fejtik ki egy-egy betegség után is. Különösen antibiotikum szedése esetén fontos a pótlása, mely a káros baktériumok mellett a hasznos baktériumokat is elpusztítja.

Adagolás: Napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadék fogyasztással.