Női multivitaminnak válassza a Trisensive Női Ciklushoz Igazodó Multivitamin kapszulát!

Női multivitaminnak válassza a Trisensive Női Ciklushoz Igazodó Multivitamin kapszulát!

Női multivitaminnak válassza a Trisensive Női Ciklushoz Igazodó Multivitamin kapszulát!

 

A Trisensive® egy olyan kifejezetten hölgyeknek készült, teljesen egyedülálló, prémium minőségű, kitűnő biohasznosulással bíró vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és koncentrált növényi kivonatokat tartalmazó havi program, ami a női ciklus 3 fő szakaszához alkalmazkodva tartalmazza a – speciálisan az adott periódusra összeállított – hatóanyag-kombinációt. A termékben lévő, különböző összetételű kapszulákat az előírt napokon szedve, támogathatjuk az egyes szakaszokban fellépő fizikai és érzelmi tünetek csökkentését, valamint a hormonális aktivitást, az immunitást, az energiát és a szépséget. A nők menstruációjának egyes szakaszai eltérő hatásokat fejtenek ki a testben, eltérő hatással vannak a mentális, érzelmi és fizikai állapotra, valamint az energiaszintre. Ezért aztán más-más összetevőnek lesz fontos feladata például a premenstruációs szakaszban, mint azokon a napokok, amikor a vérzés már megkezdődik, vagy éppen a „ragyogás” fázisa tart.

>>> Kattintson ide az összes multivitamin készítményünkhöz!

A Trisensive® egy olyan innovatív készítmény, ami forradalmian új megközelítést alkalmaz a női multivitaminok terén, ugyanis először veszi figyelembe a menstruációs ciklus egyes szakaszainak eltérő tápanyagigényét és a hormonális ingadozások miatt kialakult tüneteket egy havi program keretében. Napjainkban ez az egyetlen olyan nőknek szánt multivitamin, ami alkalmazkodik a menstruációs ciklushoz, ezáltal biztosítani tudja, hogy a női szervezet hozzájuthasson a szükséges tápanyagokhoz az egyes periódusokban. Kiváló biohasznosulással bíró vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és koncentrált növényi kivonatokat tartalmazó formulájával teljesen természetes módon működik együtt a női szervezettel a teljes havi ciklus alatt. A Trisensive összetételét szakemberek fejlesztették ki, tudományosan bizonyított és biológiailag aktív hatóanyagokkal a lehető legjobb felszívódás érdekében, különös figyelmet fordítva az antioxidánsokra és a speciális növényi kivonatokra, amiket kizárólag a ciklus bizonyos szakaszaiban szükséges napi szinten szedni. A Trisensive egyes hatóanyagokat, illetve bizonyos összetevőket megnövelt dózisban csak abban a kapszulában tartalmazza, amit kifejezetten egy adott szakaszra terveztek. Emiatt a készítmény nem kúraszerűen, hanem folyamatosan, szünet nélkül is teljesen biztonságosan szedhető.

Támogassa a szervezetét az egész ciklus alatt a megfelelő hatóanyagokkal a Trisensive Női Ciklushoz Igazodó Multivitamin kapszula segítségével!