Növelje védekezőképességét a Vitaking Probiotikum Komplex segítségével!

Növelje védekezőképességét a Vitaking Probiotikum Komplex segítségével!

 

Immunrendszerünk körülbelül 80%-a beleinkben található, ezért immunitásunk erősítéséhez nélkülözhetetlen a bélflóra egyensúlyának visszaállítása és fenntartása. A Vitaking Probiotikum Komplex 10 féle probiotikumot tartalmaz, amik szerepet játszanak a bélflóra természetes egyensúlyának megőrzésében és az emésztési folyamatokban.

A probiotikumok képesek lehetnek megelőzni bizonyos fertőző betegségek kialakulását, valamint jótékony hatásúak lehetnek a betegségek utáni lábadozás alatt is. A probiotikumok fogyasztása mindenkinek tanácsolható, de kifejezetten ajánlott antibiotikus kezelés közben és azt követően, puffadás, hasmenés esetén és a védekezőképesség növeléséhez is.

Probiotikumokat nem csak akkor érdemes fogyasztani, amikor valamilyen gond jelentkezik a testünkben, mivel tanácsos a megelőzés érdekében, évente több alkalommal, kúraszerűen is fogyasztani őket. A probiotikumok gátolni képesek az emésztőrendszerben kialakuló fertőzéseket, illetve regenerálni tudják a károsodásokat a bélflóra egyensúlyi helyzetének visszaállításával. Emellett enyhíthetik a légúti fertőzések és az allergiás reakciók panaszait, illetve csökkenthetik a kialakulásuk gyakoriságát is.

Támogassa bélflórája egyensúlyát és immunitását a Vitaking Probiotikum Komplex-szel!