Nyugodjon meg természetesen a Myrobalan BioXan kiegyensúlyozó kapszulával!

bioxan FB banner 1200x1200

Nyugodjon meg természetesen a Myrobalan BioXan kiegyensúlyozó kapszulával!

 

A Myrobalan BioXan kiegyensúlyozó kapszula 24 olyan gyógynövényből tevődik össze, amelyek tiszta, egyensúlyteremtő képessége támogatja a tudat békés elnyugvásának megteremtését, ami megalapozza a belső harmónia kibontakozását.

Orvosegyetemi kutatások eredményei szerint a tibeti gyógyászat elvei alapján összeállított keverék kivételesen mély, komplex és az egész szervezetre számára kiterjedő hatással bír. A BioXan természetes összetételének köszönhetően nem okoz tompaságot vagy hozzászokást, ahogyan mellékhatásoktól sem kell tartani.

A BioXan kapszula fogyasztása ajánlott azoknak, akik

– túl sok stresszel küzdenek, amit segítség nélkül már nem tudnak feldolgozni;

– indokolatlan feszültségtől szenvednek, gyakran pánikolnak;

– a legváratlanabb pillanatokban kezdnek el szorongani, illetve pánikroham tör rájuk;

– félelmekkel küzdenek;

– nehezen tudják feldolgozni a mindennapi megpróbáltatásokat mind a munkahelyen, mind pedig a magánéletben.

24 gyógynövény szinergikus ereje

A BioXan egy olyan gyógynövényalapú táplálékkiegészítő, ami ötvözi magában a hagyományos tibeti egészségkultúra elvei szerint a távol-keleti gyógynövények különleges erejét és képességeit, a hazai gyógynövények környezet azonos rezgésével.

A BioXan kiegyensúlyozó kapszulában 24 speciálisan összeválogatott gyógynövény található, amelyek szinergikusan, vagyis egymás hatásait támogatva és felerősítve fejtik ki pozitív hatásaikat a szervezetünkben.

Ennek köszönhetően sokkal komplexebb és mélyebb hatást képesek kifejteni így együtt, mint a 24 gyógynövény egyenként, külön-külön.

A BioXan azért is egyedülálló készítmény, mivel egy-egy gyógynövény annyira csekély mennyiségben van jelen a kapszulában, hogy nem lehet általa hozzászokni egy bizonyos hatóanyaghoz, és mellékhatások sem tudnak kialakulni.

Támogassa szervezete ellazulását a Myrobalan BioXan kiegyensúlyozó kapszulával!