Ocutein termékek segítik megőrizni szemünk egészségét

Ocutein termékek segítik megőrizni szemünk egészségét

Ocutein termékek segítik megőrizni szemünk egészségét

 

A szem egészsége

Szemünk különleges, csodásan megalkotott anatómiai struktúra, amely lehetővé teszi, hogy létfontosságú információkat érzékeljünk és dolgozzunk fel a bennünket körülvevő világról.

Érzékszerveink segítségével tudjuk igazán élvezni világunkat, az emberi környezetet, de ebben is kitüntetett helyet foglal el a szem, a látás. Egy szép film, gyermekünk házasságkötése, vagy egy elbűvölő naplemente látványa mind-mind azt igazolja, mennyire vigyáznunk kell szemünk épségére.

Sajnos sok esetben visszaélünk ezzel a nagyszerű adottsággal. Szemünket számos károsító tényezőnek tesszük ki, mint pl. a dohányzás, az elhízás, az elhanyagolt magas vérnyomás és a cukorbetegség, vagy hogy nem hordunk napszemüveget. Mindezeken túl életmódunk kevésbé nyilvánvaló tényezői is hozzájárulhatnak a szemet károsító hatásokhoz.

Ocutein Forte Lutein kapszula (30- és 60 db-os kiszerelésben)

A készítmény összetevői (pl. halolaj, lutein) hozzájárulhatnak a szem egészségének megőrzéséhez, a normál látás fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az időskori szembetegségek kezeléséhez. Az OCUTEIN FORTE készítmény 15 mg luteint, többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakat, A- és B2-vitamint, valamint olyan vitaminokat és nyomelemeket (C- és E-vitamin, a cink, réz és szelén) tartalmaz, melyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védeleméhez.

Ocutein Brillant lágyzselatin kapszula (30- és 90 db-os kiszerelésben)

A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában lévő szabadgyököket, amivel csökkenhet a sárgafolt-degeneráció veszélye. Brilliáns gondoskodás a szemének. 22mg luteint tartalmazó étrend-kiegészítő, az éleslátás megőrzése érdekében. Lutein, zeaxantin, foszfatidil-kolin tartalmú lágyzselatin kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel.

Ocutein Sensitive szemcsepp – 15 ml és Ocutein Sensitive Plus szemcsepp – 15 ml

Az Ocutein szemcsepp hozzájárulhat a szemszárazság okozta irritáló érzés enyhítéséhez, védelmet nyújthat a por és a pollenek ellen, az irritáció okozta kipirosodás csökkentéséhez.

Ocutein Allergo szemcsepp – 15ml

Az OCUTEIN® ALLERGO egy steril, hidratáló szemcsepp, mely Helichrysum Italicum folyékony kivonatot tartalmaz. Allergiás tünetek esetén sikerrel alkalmazható. Könnyít a szem irritációján, fiatalítja azt. Enyhíti a viszkető, égő érzést. Segítséget nyújt az allergia és a szénanátha kellemetlen tüneteivel szemben.

Kontaktlencse viselése mellett is alkalmazhatóak a szemcseppek.