Olimp Labs Stress Control – hozzájárul az idegrendszer erősítéséhez

Olimp Labs Stress Control - hozzájárul az idegrendszer erősítéséhez

Olimp Labs Stress Control – hozzájárul az idegrendszer erősítéséhez

 

Az Olimp Labs Stress Control tabletta gyógynövény hatóanyai hozzájárulhatnak az idegrendszer erősítéséhez, a stressz, a kimerültség és a depresszió oldásához, a koncentráció javításához.

Az aranygyökér hozzájárulhat a kimerülés csökkentéséhez, a szellemi- és fizikai teljesítőképesség növeléséhez, a stressz oldásához. Az astralagus segíthet az immunrendszer serkentésében. Az ashwagandha hozzájárulhat a krónikus stressz hatásainak csökkentéséhez, a koncentráció javításához. A ginzeng segíthet a krónikus fáradtság csökkentésében, a munkateljesítmény és a koncentráció javításában. A maca gyökér hozzájárulhat a idegrendszer teljesítményének növeléséhez. Az L-teanine segíthet a koncentráció fokozásában.

A STRESS CONTROL™ speciálisan választott adaptogének keveréke szabványosított kivonatok formájában, feldúsítva L-teanine-nal, magnéziummal, B6-és B6-vitaminnal. A STRESS CONTROL™ – t azért alkották, hogy olyan aktív összetevőket használjon, melyek tudományosan bizonyítottan segíthetik a test alkalmazkodási képességeit a stresszel szemben.

Javasolt adagolás:

1 kapszula napi 1-3 alkalommal, étkezések után.