Őrizze meg egészségét és szépségét a Netamin Ligetszépe olaj kapszulával!

provitamin ligetszepe 800x600 v1 200804

Őrizze meg egészségét és szépségét a Netamin Ligetszépe olaj kapszulával!

 

A Netamin ligetszépe olaj kapszula E-vitaminnal egyszerre támogatja a szervezet kiegyensúlyozott működését és a szépség megőrzését is, mivel bővelkedik esszenciális zsírsavakban, két fő hatóanyaga a linolsav és a gamma-linolénsav, amelyek hozzájárulhatnak a természetes hormonegyensúlyhoz, a normál anyagcseréhez, a bőr egészségéhez és rugalmasságához, az egészséges hajnövekedéshez.

Testi-lelki egyensúly ligetszépe olajjal

A Netamin ligetszépe olaj kapszula magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. A ligetszépe olajban megtalálható a linolsav-, gamma-linolénsav-, olajsav- és palmitinsav-trigliceridek.

A ligetszépe olaj elősegíti a hormonális egyensúly visszaszerzését és megőrzését, ezáltal többek között képes enyhíteni vagy akár megszüntetni a premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteit, így a fájdalmakat, a lehangoltságot vagy az ingerlékenységet is. A menstruáció alatt pedig csökkenteni tudja a fellépő panaszokat, köztük a puffadást, a vízvisszatartást, a mellfájdalmat vagy a hangulati zavarokat.

A ligetszépe olaj kedvező hatású a szív- és érrendszerre nézve, támogatja a vér normál koleszterinszintjének fenntartását, csökkentheti a trombózis kockázatát, a magas vérnyomást és a vércukorszintet, javíthatja a koszorúérben a keringést.

A ligetszépe olaj nagyszerű bőrápoló, bőrtápláló szer, növeli a bőr nedvességét és simaságát, ezért kitűnően kezelheti és regenerálhatja a száraz és viszkető bőrt. Továbbá különösen kedvező hatású lehet atópiás ekcéma esetén, csökkentheti a gyulladást, megszüntetheti a bőr szárazságát, pikkelyesedését és kivörösödését. A ligetszépe olaj képes megelőzni és csökkenteni az öregedés látható jeleit, így mérsékli a bőr ráncosodását is.

A ligetszépe olaj nem csak a testi, hanem a lelki egyensúlyt is támogatja, csökkentheti a depresszió, a hiperaktivitás vagy a skizofrénia tüneteit is, de segíthet az alkoholbetegek ivás utáni vágyának csökkentésében is.

Használja ki Ön is a Netamin ligetszépe olaj kapszula kedvező hatásait!