Pikkelysömör, száraz bőr esetén érdemes kipróbálnia a Glutabalance Psorio Forte kapszulát és liposzómás italt!

Pikkelysömör, száraz bőr esetén érdemes kipróbálnia a Glutabalance Psorio Forte kapszulát és liposzómás italt!

Pikkelysömör, száraz bőr esetén érdemes kipróbálnia a Glutabalance Psorio Forte kapszulát és liposzómás italt!

 

A Glutabalance Psorio Forte belsőleg képes támogatni a bőr egészségét és hidratáltságát, és kiegészítő terápiás megoldás lehet pikkelysömör esetén. Egyéb készítmények használata mellett is fogyasztható dehidratált, száraz, hámló bőrre. Pikkelysömörben szenvedő betegekkel végzett vizsgálatokban megfigyelték, hogy a náluk fellépő oxidatív stressz alacsony glutationszinttel jár együtt, vagyis a glutation mennyisége és a tünetek erőssége közötti összefüggés többszörösen igazolt. A Glutabalance Psorio Forte italban található még C-és D-vitamin, máriatövis, valamint lutein is. A Glutabalance liposzómás ital fogyasztása lángoló szakaszban, nagyon súlyos esetben javasolt, míg a Glutabalance kapszula fogyasztása nyugvó szakaszban, kevésbé súlyos esetben ajánlott. A glutation egy olyan antioxidáns vegyület, ami jelentősen támogathatja a test ellenálló képességét. Tartós glutationhiány esetén a sejtek oxidatív stressznek vannak kitéve, és ebben a helyzetben az immunrendszer működése és a szervezet méregtelenítő képessége kárt szenved. A glutation normál esetben nagy mennyiségben van jelen a sejtekben, mivel a szervezet képes önmaga előállítani, ám mégis előfordulhat, hogy valamilyen okból glutationhiány alakul ki a sejtekben.

>>> Fedezze fel natúrkozmetikum kínálatunkat!

A glutation a szervezet egyik legfontosabb antioxidáns vegyülete, így nélkülözhetetlen a mitokondriumok (a sejtek energiatermelő egységeinek) védelméhez, illetve a sejtek élettartalmának szabályozásához. A mitokondriumokban lévő antioxidánsok közül a mitokondriális glutation a legfőbb védelmi vonal ahhoz, hogy megelőzhetőek legyenek a működési zavarok és a sejthalálhoz vezető oxidatív módosulások. Szinte minden komolyabb krónikus betegség (például a szívbetegségek, az áteresztő bél szindróma, az Alzheimer kór, a 2-es típusú cukorbetegség, a rosszindulatú folyamatok stb.) glutationhiánnyal jár együtt. A Glutabalance Psorio Forte készítményben található C- és D-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer megfelelő működésében. A lutein javítani tudja a bőr hidratáltságát. A B5-vitamin fellép a hámlás és a bőrszárazság ellen, valamint támogatja a bőr hidratáltságát. A máriatövis rendkívül hatékonyan képes védeni a máj egészségét, hozzájárul a máj méregtelenítő munkájához, ezáltal szerepet játszhat a teljes szervezet megtisztításában.

Lépjen fel a pikkelysömör ellen, támogassa bőre hidratáltságát a Glutabalance Psorio Forte kapszula és liposzómás ital segítségével!