Pörgesse fel a zsírégetést a Vitaking CLA Plus kapszulával!

Pörgesse fel a zsírégetést a Vitaking CLA Plus kapszulával!

 

Néha hiába diétázunk, edzünk, nem akarnak a kívánt ütemben leolvadni a zsírpárnák rólunk. Ilyenkor mindenképpen érdemes olyan természetes hatóanyagokat is bevetni, melyek képesek jelentős mértékben serkenteni az anyagcserét és a zsírégetést a szervezetünkben.

A Vitaking CLA Plus kapszula rendszeres testmozgás és megfelelő diéta mellett látványosan elősegítheti a fogyókúra sikerességét.

4 kivételes fogyókúrát támogató hatóanyag együtt

A Vitaking CLA Plus egyesíti a CLA, az L-karnitin, a zöld tea és a lecitin erejét, amik külön-külön is kiemelten támogatják a testsúly csökkenését, ám így együtt lenyűgöző módon segíthetik a túlsúly mielőbbi leadását!

CLA (konjugált linolsav)

A CLA képes beindítani a szervezet zsírégetését, csökkenteni tudja a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét, valamint blokkolni képes azokat az enzimeket, amik megduzzasztják a zsírsejteket.

Emellett pedig szabályozza a zsírok és a fehérjék anyagcseréjét, valamint a test zsír-izom arányát is optimalizálja. Így ha rendszeresen mozgunk a fogyasztása mellett, akkor jelentősen fel tudja gyorsítani a fogyást, ráadásul csodaszép szálkás izomzatra is szert tehetünk.

EGCG, a zöld tea kivonata

A zöld tea kivonata, az EGCG jelentősen fel tudja pörgetni a zsíranyagcserét és az energiatermelést a testünkben. Ezáltal nagy segítséget nyújthat az ideális testtömeg megtartásában és a testsúly szabályozásban.

Az EGCG elősegítheti a zsírsavak lebontását és a zsírsav oxidációt. Mindezzel támogathatja  a test zsírtartalmának csökkenését.

L-karnitin

Az L-karnitin jelentősen támogatja a bevitt zsírok energiává történő átalakítását, ami által sikeresen képes csökkenteni a testzsír mennyiségét, miközben az erőnlétet is fokozza.

Emellett védi az izmokat, így hozzájárul a sportsérülések megelőzéséhez, de még az izomlázat is csökkenti. Az öregedési folyamatok lassításával a bőr állapotára is látványosan kedvező hatást gyakorol.

Lecitin

A lecitin két fő hatóanyagból tevődik össze: az inozitolból és a kolinból.

Az inozitol támogatja a fogyókúra sikerességét, mivel zsírégető hatással is rendelkezik.

A kolin elősegíti a normál májműködés fenntartását, illetve szerepet játszik a megfelelő zsíranyagcserében. Emellett megvédi a májat az elzsírosodástól, mivel hozzájárul a zsírsavak felhasználásához. Továbbá elősegíti a szervezetbe bevitt zsír elégetését, ezért támogatja a diétát, a fogyókúrát is.

Vitaking CLA Plus kapszula »