Pótold az izzadással elvesztett elektrolitokat a nyári kánikulában!

Pótold az elektrolitokat könnyen és gyorsan kapszulás készítménnyel!

A Naturland Elektrolit egyensúly kapszula káliumot, kloridot, nátriumot és magnéziumot tartalmazó készítmény, így hozzájárul a szervezet elektrolit-egyensúlyának helyreállításához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Fogyasztása kifejezetten ajánlott kiszáradás, szédülés, gyakori izomgörcsök, fejfájás, szapora szívverés esetén is. Az elektrolitok egyensúlyban tartják a folyadékszintet a sejtekben, kulcsfontosságúak az izmok, az idegrendszer és a szív normál működéséhez, a megfelelő energiaszint fenntartásához.

Elektrolit italpor sportolóknak az energia és a teljesítmény fokozásához!

A Basica Sport italpor ásványi anyag, nyomelem, szénhidrát és vitamin tartalmával szerepet játszhat az energiaszint és a teljesítmény fokozásában, illetve a regenerációban a sportolás során. A kiegyensúlyozott formula a jelenlegi táplálkozástudományi eredményeken alapul, a sportolók holisztikus szükségleteihez igazodik, és garantálja a teljesítmény szempontjából nélkülözhetetlen tápanyagokat. Részt vesz a normál izomműködés helyreállításában, az állóképesség fenntartásában, valamint növeli a vízfelvételt. A Sport italpor friss, citrusos ízű, gyorsan oldódik, tartalmaz B2- és C-vitamint, viszont laktóz-, glutén- és jódmentes.

Kiemelt káliumtartalmú elektrolit italpor citromos ízben!

A Health Market ElektroMax egy magas ásványi anyag tartalmú, citrom ízű italpor steviával, ami 1000mg/tasak káliumot tartalmaz. Fogyasztása ajánlott sportolóknak, aktív életmódot élőknek és káliumhiányosoknak is. Fokozza a teljesítőképességet, gyorsítja a regenerációt és hozzájárul a zsírégetéshez. Kiválóan pótolhatók vele a nyári hónapok alatt az izzadás során elveszített ásványi anyagok. Azonnal felszívódik, energizál és feltölti a sejteket, nyugtatja az idegeket, csökkenti a stressz érzését, hidratál és fiatalít, növeli a sportteljesítményt, támogatja az optimális izom- és idegfunkciókat.

Pótold a létfontosságú elektrolitokat kényelmesen sókapszulával!

A BioTech USA MultiSalt kapszula egy elektrolitokat tartalmazó sókapszula, amely hozzájárul az intenzív izzadás során elvesztett sók visszapótlásához. Kapszulánként 292 mg sótartalommal. A MultiSalt egy kitűnő elektrolit forrás extrém igényekhez, felhasználható saját elektrolit-szénhidrát oldat készítéséhez hosszú távú aktivitás hasznos kiegészítésére, akár szélsőséges klímájú környezetben. A magnézium szerepet játszik a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, az elektrolit-egyensúly fenntartásában és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A magnézium és a kálium hozzájárul a normál izomműködéshez.

Komplex elektrolit kapszula kalciummal, magnéziummal, káliummal és kloriddal!

A Pure Gold Electrolyte Komplex kapszula hozzájárul a normál izomműködéshez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint az elektrolit egyensúly fenntartásához a fizikai és szellemi megterhelések után. A készítmény tartalmaz magnéziumot, kalciumot, káliumot és kloridot. Ezeknek a hatóanyagoknak köszönhetően a termék hozzájárulhat a szervezet elektrolit egyensúlyának helyreállításához, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

 

Extra finom ízű elektrolit italpor MSM-el és C-vitaminnal!

A Puhdistamo Elekrolit italpor egy ásványianyag-komplex Guérande tengeri sóval, C-vitaminnal és OptiMSM-el, mely tökéletes sportoláshoz és a ketogén diéta támogatásához. Az italpor speciálisan az elektrolitok pótlására és a hidratáció fenntartására szolgál, így tökéletes választás sportolás, edzés vagy aktív életmód esetén. Az Electrolyte Powder egy holisztikus, elektrolitokban gazdag, ízletes, cukormentes ital, ami hozzájárul a tested számára kulcsfontosságú elektrolitok megfelelő szintjének fenntartásához. Az MSM ízületvédő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.