Pótolja a D-vitamint a MAGYAR BRANDS díjas Vitaking D3-vitamin cseppel!

Augusztus D csepp

Pótolja a D-vitamint a MAGYAR BRANDS díjas Vitaking D3-vitamin cseppel!

 

A legtöbben nem szoktunk annyi időt a nyílt napon tartózkodni még nyáron sem, amennyi szükséges volna ahhoz, hogy szervezetünk elegendő mennyiségű D-vitamint állítson elő számunkra. Az őszi és téli hónapokban pedig erre nem is igazán van lehetőségünk.

A Vitaking D3-vitamin csepp MAGYAR BRANDS díjas, és cseppenként 2000 NE D3-vitamint tartalmaz, ezáltal nagyszerűen kielégítheti vele szervezete D-vitamin szükségletét.

Nem élhetünk D-vitamin nélkül

Ha nincs elegendő mennyiségű D-vitamin a testünkben, akkor ez az állapot megnöveli a csontritkulás kockázatát, de hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák, az autoimmun betegségek és a kialakulásához is.

A D-vitamin növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, így erősíti a csontokat és a fogakat, támogatja az ízületek működését és rugalmasságát, segít a magas vérnyomás csökkentésében, illetve a C-vitaminnal együtt erősíti az immunrendszert, támogatja a fertőzések megelőzését, valamint a gyorsabb gyógyulást.

A D-vitamint manapság hormonként is számon tartják, mivel bebizonyosodott, hogy hormonszerű hatást fejt ki a szervezet szinte valamennyi szövetében, például befolyásolja a hasnyálmirigy, a pajzsmirigy, a petefészkek működését is.

A Vitaking D3-vitamin csepp kizárólag MCT olajat tartalmaz hordozóként, semmi mást, 1 üvegben pedig 320 csepp található, amiből napi 2 csepp az ajánlott adagolás.

Fedezze a napi D-vitamin szükségletét a Vitaking D3 vitamin cseppel!