Pótolja a hialuronsavat a magas hatóanyagtartalmú Tenmag Hialuronsav kapszulával!

tenmag hialuron 800

Pótolja a hialuronsavat a magas hatóanyagtartalmú Tenmag Hialuronsav kapszulával!

 

A hialuronsav rendszeres pótlása szinte mindenki számára kötelező feladatat az egészség és a fiatalos külső megőrzése érdekében is. Ugyanis a hialuronsav egy olyan természetes belső hidratáló anyag, amit nedvesség mágnesnek is hívnak, mivel képes megkötni vízben akár a saját tömegének 1000-szeresét is.

Azonban az öregedéssel párhuzamosan csökken a mennyisége szervezetünkben, ami jól észlelhető például a porcok, a bőr és a kötőszövet állapotának megváltozásában. A hialuronsav a testben egy természetesen jelen lévő antioxidáns hatású poliszacharid, ami megtalálható többek között a bőrben, az ízületi folyadékban, a porcokban, az izmokban, a szemben és a szívbillentyűkben is.

A hialuronsav tehát hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt, valamint fiatalon tartja a kollagénrostokat.

Nélkülözhetetlen az ízületek számára

A hialuronsav kenőanyagként működik az ízületekben, így segíti az porcfelszínek súrlódásmentes csúszását. Emellett testünk összes csontjában és a porcszövetekben is megtalálható, legnagyobb mennyiségben a róla elnevezett Hyalin-porcban, ami az ízületek felszínét borítja.

Az ízületi porcnak nem csak teherbírónak kell lennie, hanem rugalmasnak is, hiszen a porc lengéscsillapítóként rugózik lépésről lépésre. A hialuronsav nélkülözhetetlen a porcok rugalmasságához, s így terhelhetőségéhez is.

A fiatalság megőrzésének kulcsa

A bőr rugalmassága nagyban függ a szervezetben jelen lévő hialuronsav mennyiségétől, mivel vízmegkötő képessége által belülről hidratálja a bőrt. Ahogy azonban az öregedéssel természetesen csökken a hialuronsav termelése, úgy kezd egyre szárazabbá válni a bőr, és szarkalábak, majd ráncok jelennek meg rajta.

Ha bőrünket már észrevehetően károsította a természetes öregedés, a dohányfüst, a légszennyezés vagy akár az UV-sugárzás, akkor okvetlenül ajánlott kívülről pótolnunk a hialuronsavat étrend-kiegészítő formájában is.

Általában már 1 havi fogyasztás után csökkenti a bőrszárazságot, s ezáltal a ráncok is kevésbé lesznek feltűnőek.  Továbbá a hialuronsav képes mérsékelni a bőr pirosságát és a dermatitiszt is.

Tenmag hialuronsav kapszula

A hialuronsav pótlását akár már a húszas éveinkben érdemes elkezdeni, de 30 éves kortól már nagyon ajánlott annak érdekében, hogy minél tovább megőrizhessük a bőr rugalmasságát, üdeségét, illetve például ízületeink mozgékonyságát is.

40 éves korra a hialuronsav termelése szervezetünkben a felére csökken le, 60 évesen pedig már csupán a 10%-a az eredetileg termelt mennyiségnek.

A Tenmag Hialuronsav kapszula az egyik legmagasabb hatóanyag tartalmú termék a piacon (250 mg), így segítségével rendkívül hatékonyan pótolhatjuk ezt a mindenki számára nélkülözhetetlen anyagot.