Őrizze meg fiatalosságát a JutaVit Kollagén komplex tablettával!

Őrizze meg fiatalosságát a JutaVit Kollagén komplex tablettával!

 

A JutaVit Kollagén komplex tabletta a nagyszerűen hasznosuló kollagén mellett tartalmaz hialuronsavat, C-vitamint, szerves cinket, Biotint, Riboflavint, Niacint is, melyek komplexen támogatják a szépséget és az egészséget. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotórésze, támogatja az ízületek, izmok és porcok egészséges működését, a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzését.

A kollagén tulajdonképpen nem más, mint zselatin, ami megtalálható a bőrben, a csontban, a porcban, az ínban és minden más kötőszövetben is. A kollagén testünkben ragasztóként működik, ugyanis mindent mindennel összetart, mivel rostos hálót képez az egész testben. A kollagén tapasztja össze a csontvázat a lágyszövetekkel.

A szervezetünkben lévő fehérjék körülbelül 30%-a, a bőrünknek pedig mintegy 75%-a épül fel kollagénből. A kollagén tehát elengedhetetlen alkotóeleme a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, a porcoknak, az ízületeknek és minden létfontosságú szervünknek is. Azonban a kollagén termelése már a 20-as éveinktől kezdve csökken, évente mintegy 1%-ot veszítünk testünk kollagén készletéből.

Biztosítsa szervezete számára a kollagént a JutaVit Kollagén komplex tablettával!