Pótolja a vasat extra hatékonyan a Hübner Iron VITAL sziruppal!

Pótolja a vasat extra hatékonyan a Hübner Iron VITAL sziruppal!

 

Az Iron VITAL egy olyan étrend-kiegészítő szirup, ami vasat és vitaminokat tartalmaz, így nagymértékben elősegíti a napi vasszükséglet biztosítását. Ráadásul olyan kétértékű vasat tartalmaz, ami könnyen fel tud szívódni a szervezetünkben, illetve mindezt támogatja a szirupban lévő C-vitamin és B-vitaminok is.

Az Iron VITAL ráadásul nem csak könnyen emészthető, hanem rendkívül finom, gyümölcsös ízzel is rendelkezik, így a vaspótlás igazi élménnyé válik általa. A vas a legfontosabb nyomelem a testünkben, mivel szükséges a sejtek oxigénnel való ellátásához, ugyanis a hemoglobin lényeges alkotóeleme. A vas jelen van még a májban és a lépben raktározva, valamint az enzimekben.

A vas szerepet játszik az immunrendszer normális működésében, illetve szükséges a szervezet energiatermelő folyamataihoz is. Vashiány esetén a vér csak kevesebb oxigént képes szállítani, ezért fáradékonyság, szédülés jelentkezhet, csökkenhet az izmok teherbírása és a szellemi teljesítmény is.

Az Iron VITAL szirupban található C-vitamin nagymértékben támogatja a vas felszívódását, a B6-vitamin szükséges a hemoglobin termelődéséhez, míg a B12-vitamin nélkülözhetetlen a vörösvérsejt-szintézishez.

Töltse fel vasraktárait a Hübner Iron VITAL sziruppal!