Pótolja az ásványi anyagokat a BioCo 100% szerves termékcsaládjával!

szerves

Pótolja az ásványi anyagokat a BioCo 100% szerves termékcsaládjával!

 

A BioCo 100% szerves termékcsaládjának készítményei kizárólag 100% szerves vegyületformákat tartalmaznak a jobb hatóanyag-felszívódás érdekében. Ezekkel a szerves kötésű, jól hasznosuló ásványi anyag készítményekkel egész évben támogathatjuk szervezetünket az alapvető ásványi anyagok és nyomelemek pótlásában. A BioCo 100% szerves termékcsaládját 2018-ban Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el.

Rengeteg tudományos publikációban és az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) szakmai állásfoglalásaiban is megjelentek azok a vizsgálatok és következtetések, amelyek bizonyos szerves kötésű vegyületformákat igazoltan hatékonyabb felszívódásúnak találták, mint a szervetlen formákat. Ennek ellenére számos más terméket csak dúsítanak a szerves vegyületformákkal, azonban a deklarált hatóanyag-mennyiség nagy százaléka a szervetlen sókból származik.

A BioCo ezért megalkotta a kompromisszummentes, kizárólag 100% szerves hatóanyagot tartalmazó készítményeit, melyekben még a tablettázást segítő anyagok közül is száműzték a hatóanyag szervetlen formáit.

Válassza a leghatékonyabb felszívódású BioCo 100% szerves ásványi anyagokat!