A Vitaking inozitol por támogatja szervezete kiegyensúlyozott működését!

Julius inositol2

A Vitaking inozitol por támogatja szervezete kiegyensúlyozott működését!

 

Lehet, hogy eddig nem hallott az inositolról, pedig ez egy létfontosságú vegyület, jobban mondva vitamin, mivel az inozitol valójában a B8-vitamin, és nem nélkülözheti agyunk, idegrendszerünk, hormonrendszerünk sem. Az inositol támogatni tudja a vércukorszint szabályzását, de segítséget nyújthat hormonális eredetű problémák vagy hangulati zavarok ellen is.

Az inozitolnak 9 fajtája van, melyek közül a myo-inositol a legjobban hasznosuló forma a testünkben, tehát ez rendelkezik a leghatékonyabb terápiás képességgel. Az inozitol gátolni képes a zsírok májban történő lerakódását, ami számos betegség kiváltója lehet.

Az inositol azáltal segítheti a vércukorszint szabályozását, hogy javítani tudja a sejtek inzulinfelismerő képességét. Továbbá nélkülözhetetlen az agy, az idegrendszer és az izmok számára, nyugtató és stresszellenes hatása is ismert. Az inozitol a fogyókúra sikerességéhez is hozzájárulhat zsírégető hatásának köszönhetően.

Az inozitol a legfrissebb kutatások szerint segíthet többek között inzulinrezisztencia, cukorbetegség, depresszió, pánikbetegség, PMS és PCOS, koncentrációs zavarok és álmatlanság esetén is.

Továbbá a legújabb tapasztalatok alapján segítséget nyújthat a PCOS-ben szenvedő betegek teherbeesési esélyeinek növelésében, a túlsúly leadásában, a női hormonális egyensúly és a menstruációs ciklus szabályozásában, a meddőség kezelésében is.

A myo-inositollal eddig elvégzett kutatások lehetséges pozitív hatást mutattak ki a következő állapotok esetén:

  • metabolikus szindróma
  • inzulinrezisztencia
  • 2-es típusú cukorbetegség
  • PMS (premenstruációs szindróma) és PMDD (premenstruációs diszfóriás rendellenesség) esetén jelentkező hangulatingadozások
  • termékenységi problémák nőknél és férfiaknál
  • PCOS, azaz policisztás ovárium szindróma
  • PCOS miatti bőrproblémák és menstruációs zavarok
  • szorongás, depresszió, hangulati zavarok

Vitaking Inozitol por »