Pótolja az Omega-3-at a GAL Omega-3 Halolaj készítményeivel!

Pótolja az Omega-3-at a GAL Omega-3 Halolaj készítményeivel!

 

Az Omega-3 zsírsavak pótlása abszolút létfontosságú, ugyanis ha nem fogyasztunk elegendő mennyiségű Omega-3-at, akkor megnő a kockázata a szív- és érrendszeri betegségek, az immunrendszeri zavarok, a gyulladásos betegségek, az ekcéma, a pikkelysömör, az allergiás és az asztmás betegségek, de akár a pszichés problémák, a depresszió kialakulásának is.

A GAL Omega-3 Halolaj az emberi szervezet számára legjobban hasznosítható Omega-3 zsírsavat tartalmazza, nagy dózisú EPA– és DHA-tartalommal, illetve antioxidáns E-vitaminnal. A készítmény kellemesen enyhe ízvilágú, citromolajjal, így azok is könnyen tudják fogyasztani, akiknek gondot okoz a tabletta vagy kapszula lenyelése. 1 evőkanálnyi mennyiség körülbelül 15 db halolaj-kapszulának felel meg.

A GAL Omega-3 Eco kapszula molekulárisan tisztított és koncentrált, természetes halolajból készül, ezért a benne található Omega-3 zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb. Extra hatóanyag-tartalma van, kapszulánként 700 mg Omega-3 zsírsav található benne, nagy dózisú EPA- és DHA tartalommal, aminek köszönhetően elegendő napi 1 db kapszula szedése is, hogy az Omega-3 zsírsavak jótékony hatásukat kifejthessék.

Válassza Ön is a kitűnő minőségű GAL Omega-3 Halolaj készítményeit!