Pótolja extra hatékonyan a C-vitamint a GAL C-komplex kapszulával!

unnamed 2

Pótolja extra hatékonyan a C-vitamint a GAL C-komplex kapszulával!

 

Ha szeretné maximálisan fedezni a napi C-vitamin szükségletét számos más fontos immunerősítő hatóanyag mellett, akkor válassza a GAL C-komplex kapszulát!

A készítményben 1333 mg C-vitamin található, de tartalmaz bioflavonoidokat, vörös szőlőlevelet és szőlőmagot, illetve feketebors kivonatot is. Ezáltal nagymértékben támogatja az ellenálló képesség növelését a különféle fertőzésekkel szemben, de számos más hatásával is jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.

A C-vitamin az egyik legfontosabb immunerősítő tápanyag, mivel többek között úgy fokozza a védekezőképességünket, hogy növeli a fehérvérsejtek mennyiségét a testünkben, amelyek fő feladata, hogy elpusztítsák a szervezetünket megtámadó kórokozókat.

A GAL C-komplex kapszula a nagy dózisú C-vitamin mellett tartalmaz olyan növényi hatóanyagokat, amik jelentősen erősítik a C-vitamin kedvező hatásait. A bioflavonoidok segítségével hatékonyabban előzhetjük meg például a vírusos és bakteriális fertőzéseket, illetve a különféle szív- és érrendszeri megbetegedéseket is. A feketeborsban lévő piperin kiemelkedő módon járul hozzá a C-vitamin felszívódásához.

Fedezze a C-vitamin szükségletét extra hatékonyan a GAL C-komplex kapszulával!