Próbálja ki a finom és hatékony Marnys ivóampullákat!

marnys ivoampulla

Próbálja ki a finom és hatékony Marnys ivóampullákat!

 

A Marnys ivóampullák segítségével hatékonyan és kellemes ízélmény mellett pótolhatja a szükséges tápanyagokat. Választhat például a méhpempőt és aloe verát tartalmazó multivitamin, a vaspótló ivóampulla vagy a gyermekeknek készült propoliszos és méhpempős multivitamin közül, melyek mindegyike kivételesen hatékony, gyors felszívódású és könnyen adagolható a folyékony állagának köszönhetően.

A Marnys Ferrobine max vaskontroll ivóampulla egy finom, cseresznye ízű, gyomorbarát vaspótló készítmény, mely a vasat biszglicinát formában tartalmazza, ami biológiailag nagymértékben hasznosítható. Van még benne B1-, B2-, B9- és B12-vitamin és cink is, amelyek optimális kombinációja elősegíti a vas anyagcseréjét.

A Marnys Protect junior ivóampulla gyerekeknek egy erdei gyümölcs ízű ivóampulla, mely tartalmaz méhpempőt, propoliszt és 12 fajta vitamint, amelyek támogatják a közösségbe történő beszoktatás előtt álló, valamint a már közösségbe járó gyermekek immunrendszerének védelmét, fenntartását és megerősítését.

Pótolja a tápanyagokat a Marnys ivóampullák segítségével!