Próbálja ki a Queen’s kollagén italporok 4 mesés ízét, és támogassa szépségét és egészségét egyszerre!

Próbálja ki a Queen’s kollagén italporok 4 mesés ízét, és támogassa szépségét és egészségét egyszerre!

 

A Queen’s Collagen Peptan® hidrolizált szarvasmarha kollagént, hialuronsavat, szőlőmag kivonatot, illetve vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó ízesített italpor. A szervezetünkben található fehérjék körülbelül 30%-a, a bőrnek pedig mintegy 75%-a épül fel kollagénből.

A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a bőrt, a hajat, a körmöket és valamennyi létfontosságú szervet. A kollagén rostos hálót alkot az egész szervezetben, így ragasztóként tart össze mindent mindennel a testünkben.

A kollagén szintje viszont már a 20-as éveink elején elkezd csökkenni a szervezetünkben, és évente kb. 1%-ot veszítünk a kollagén készletünkből, így 50-60 éves korunkra már egyáltalán nem termelődik a testünkben. A kollagén hiánya negatívan befolyásolja az egész szervezet működését, bőrünk egyre fakóbbá válhat, és egyre több ránc, szarkaláb jelenthet meg rajta, ahogy hajunk is sokat veszíthet korábbi fényéből és erősségéből.

A kollagén hiánya egyre több mozgásszervi problémát is okozhat, beszűkülhet a mozgástér, az ízületek nagymértékben veszíthetnek hajlékonyságukból, ezért könnyen kialakulhatnak mozgásszervi panaszok, ízületi fájdalmak is.

Támogassa ízületeit, porcait, bőrét, haját és körmeit a Queen’s kollagénes italporral!