Probiotikum rágótabletta kicsiknek és nagyoknak! Próbálja ki a Vitaking Flora Pro rágótablettát!

Probiotikum rágótabletta kicsiknek és nagyoknak! Próbálja ki a Vitaking Flora Pro rágótablettát!

Probiotikum rágótabletta kicsiknek és nagyoknak! Próbálja ki a Vitaking Flora Pro rágótablettát!

 

A Vitaking Flora Pro rágótabletta egy nagyon finom, áfonya ízű, szabadalmaztatott bevonási eljárással készült élőflórás étrend-kiegészítő. 6-féle probiotikus törzset tartalmaz, amelyeket dupla bevonat véd, amíg el nem jutnak a vastagbélbe. A Flora Pro rágótabletta fogyasztása kifejezetten javasolt antibiotikumos kezelések után, illetve puffadás, hasmenés és más emésztési zavarok esetén. A készítmény dupla bevonata megvédi a probiotikumokat a gyártás során fellépő behatásoktól és a gyomorban jelen lévő erős savaktól. A készítmény tartalmaz izomaltot is, ami egy olyan étrendi rost, amely táplálékul szolgál a hasznos baktériumok számára a vastagbélben. A Vitaking Flora Pro rágótablettában található 4-féle lactobacillus, vagyis tejsavbaktérium, valamint 2 fajta bifidobaktérium törzs, valamennyiből 1-1 milliárd élő sejt, amelyeket nagy számban tartalmaz az emberi szervezet emésztőrendszere. A legtöbb hasonló készítmény esetén a gyomorsav még azelőtt semlegesíti a probiotikumokat, mielőtt azok el tudnának jutni a szükséges bélszakaszba.

>>> Kattintson ide az összes Vitaking termékünkhöz!

A Flora Pro rágótabletta dupla bevonata azonban képes megvédeni ezeket a hasznos baktériumokat a gyártás során fellépő behatásoktól (1. réteg) és a gyomorban jelen lévő erős savaktól (2. réteg). A Flora Pro rágótabletta speciális összetevője az izomalt, ami egy olyan étrendi rost, mely táplálékul szolgál a probiotikumok számára a vastagbélben. Az izomalt kiemelkedő előnye más inulin vagy frukto-oligoszacharid) összetevőt tartalmazó élőflórás készítménnyel szemben, hogy jóval kevesebb ember esetén vált ki kellemetlen emésztési panaszokat. A Flora Pro rágótabletta GMO-, cukor-, glutén-, tej- és szójamentes, valamint vegetáriánusok is biztonságosan fogyaszthatják. A Flora Pro rágótablettát akár le is lehet nyelni, mint egy tablettát, valamint el is lehet szopogatni, ami különösen kellemes élmény, mivel nagyon finom, áfonya íze van. Éppen ezért gyermekek számára is tökéletes megoldást kínál a probiotikumok rendszeres pótlásához. Egyik fogyasztási mód sem jár előnnyel vagy hátránnyal.

Pótolja a szervezet számára létfontosságú probiotikumokat a Vitaking Flora Pro élőflórát tartalmazó rágótabletta segítségével!