Probiotikus napvédelem és bőrápolás – Specchiasol Verattiva napozócsalád

Probiotikus napvédelem és bőrápolás – Specchiasol Verattiva napozócsalád

 

Manapság extrém magas az UV-sugárzás nyáron, ezért elengedhetetlen bőrünk folyamatos védelme. De legalább ugyanilyen fontos az is, hogy természetes összetételű napvédőt használjunk, ami nem terheli bőrünket és szervezetünket káros anyagokkal.

A Specchiasol Verattiva napozócsalád 100%-ban természetes összetételével, sok milliárd probiotikummal és prebiotikummal, bio aloe verával, havasi gyopár őssejtekkel, valamint mikrokapszulába zárt, szerves UV-szűrőkkel ápolja és védi bőrünket az UVA, UVB és az infravörös sugárzástól is.

A Verattiva napozói óvják bőrünket a káros szabadgyököktől is, gátolják a bőr öregedését, elősegítik a gyors és egyenletes barnulást, tónusosabbá teszik és hidratálják a bőrt. Ráadásul egyaránt alkalmazhatóak arcon és testen, illetve nedves bőrön is.

Élvezze a probiotikumok védelmét és kényeztetését

Kleopátra meseszép bőrét szamártej fürdőjének köszönhette, illetve a szamártejben lévő rengeteg probiotikumnak. A Verattiva napozócsaládot e gondolat ihlette, hiszen mindegyik termékben több milliárd hasznos baktérium, vagyis probiotikum és prebiotikum található, melyek fokozzák a bőr rugalmasságát, fellépnek a bőr öregedése ellen, illetve tónusos, csodaszép barna bőrszínt biztosítanak.

A Verattiva napozók igazi különlegessége a prebiotikumok és a Thermus thermophilus erjesztéssel készült probiotikumok együttese, amik egyaránt védelmet nyújtanak az UV és az infravörös sugárzással szemben is.

Egyedülálló védelem és ápolás

A Verattiva napozócsalád kétszeresen garantálja a vízállóságot más formulákkal szemben, és nedves bőrön is könnyen és biztonságosan használható. 4-szeres védelmet biztosít, mivel óv a szabadgyökök ellen, illetve kivédi az UVA, UVB, és IR sugarakat is.

A Verattiva összetevői növelik a bőr természetes ceramid-szintézisét, ami alapvető a bőr egészségéhez, mivel a ceramidok a bőr sejtjeit összetartó zsírréteg molekulái.

A Verattiva 2 szabadalommal és 1 új innovációval rendelkezik, bőrgyógyászatilag tesztelt, SLES-, SLS-, OGM-, parabén- és alkoholmentes, és nem tesztelték állatokon.

Specchiasol Verattiva napozócsalád »