Puffadástól szenved? Az AERIS segíthet megkönnyebbülni!

aeris csepp es kapszula pffadas ellen 2

Puffadástól szenved? Az AERIS segíthet megkönnyebbülni!

 

Ha elő szokott fordulni Önnel, hogy étkezések után hirtelen túl szűk lesz az addig kényelmes ruha, mivel hasa puffad, feszül, akkor az AERIS kapszula és az AERIS csepp éppen Önnek nyújthat segítséget, mivel képes fellépni a túlzott bélgázképződés és annak kellemetlen tünetei ellen, mint amilyen a puffadás, a böfögés vagy a szellentés.

A puffadást, a görcsöket valamilyen emésztési zavar, illetve az ételek nem megfelelő lebontása okozhatja, ami kialakulhat a káros baktériumok bélrendszerben történő túlzott elszaporodása miatt is. Ez egyébként csökkenti immunitásunkat, de rontja hangulatunkat is.

Ilyenkor okvetlenül érdemes a probiotikumok pótlása, illetve olyan gyógynövények fogyasztása, amik támogatják az emésztési folyamatokat, valamint csökkentik a bélgázképződést, s így fellépnek a puffadás, a böfögés és a szellentés ellen is.

AERIS kapszula puffadás ellen

Az AERIS kapszula mikronizált növényi szén és szélhajtó hatású gyógynövények esszenciális olajának és száraz kivonatának kiegyensúlyozott komplexét tartalmazó étrend-kiegészítő, ami hatékonyan tudja szabályozni a bélmozgásokat, illetve csökkenteni képes a túlzott gázképződést.

Az AERIS kapszula

  • 8 aktív hatóanyaggal, komplexen harcol az emésztési zavarok ellen.
  • Természetes növényi alapanyagokból készül és gluténmentes.
  • Nem tartalmaz mesterséges tartósítót, színezéket és aromát.
  • Kapszulái könnyen lenyelhetőek.

AERIS csepp a jó emésztésért

Az AERIS csepp ugyancsak mérsékelni képes a túlzott bélgázképződés kellemetlen tüneteit, így a puffadást és a böfögést is. Különösen ajánlott a fogyasztása gyomor- és bélrendszeri problémák esetén, antibiotikum kiváltotta hasmenésnél, továbbá az IBS kiegészítő kezeléséhez.

Az AERIS csepp tartalmaz sterilizált Bifidobacterium infantist, kamillát, köményt és citromfüvet is, melyeknek köszönhetően támogatja a rendszeres bélmozgást és megszüntetheti a gázosodást.

Az AERIS csepp rendkívül kíméletes összetételű, így kismamák és 3 éves kor feletti gyermekek is fogyaszthatják.

Az AERIS csepp

  • Könnyen lehet adagolni.
  • Természetes, növényi alapanyagok felhasználásával készült.
  • Gluténmentes.
  • Nincs benne mesterséges színezék és aroma.
  • Lakto-vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

Specchiasol termékek »