Segítse a bélflóra egyensúlyát a Bio-Kult kapszulában lévő 14 féle hasznos baktériummal!

Segítse a bélflóra egyensúlyát a Bio-Kult kapszulában lévő 14 féle hasznos baktériummal!

 

A Bio-Kult kapszulában az élő baktériumflóra 14 féle, gyomorsavnak ellenálló törzse van jelen, amik ennek köszönhetően sértetlenül juthatnak el rendeltetési helyükre, a bélbe. A Bio-Kult alkalmazható antibiotikumos kezelés esetén, utazások alkalmával, várandósság esetén, az egészséges étrend kiegészítésére. A Bio-Kult kapszula fogyasztható csecsemők és gyerekek, illetve vegetáriánusok számára is.

A probiotikumok olyan jótékony baktériumok, amik ha kellő mennyiségben elszaporodnak a bélrendszerben, akkor képesek kiszorítani onnét a káros baktériumokat, ezáltal pedig támogatják az immunrendszer erősítését, a védekezőképesség fokozását. A probiotikumok pótlása évente több alkalommal, kúraszerűen is javasolt, de különösen ajánlott antibiotikumokkal történő kezelés alatt és utána is, ugyanis ezek a gyógyszerek válogatás nélkül pusztítják el a káros és a hasznos baktériumokat is.

Ezért ha nem pótoljuk a probiotikumokat, akkor könnyen elszaporodhatnak a káros baktériumok, ami további gondokat okozhat a szervezetben. A probiotikumok fogyasztásával azonban jelentősen támogathatjuk a hasznos baktériumok túlsúlyba kerülését a bélrendszerben.

Támogassa a bélflóra egyensúlyát a Bio-Kult kapszulával!