Segítse a pajzsmirigy működését és a haj egészségét a Yespharma Pajzsmirigy-haj kapszulával!

Segítse a pajzsmirigy működését és a haj egészségét a Yespharma Pajzsmirigy-haj kapszulával!

 

A pajzsmirigy normális működése nem csupán egészségünk szempontjából kulcsfontosságú, mivel nélkülözhetetlen ahhoz is, hogy hajunk erős és egészséges legyen.

A Yespharma Pajzsmirigy-haj kapszula olyan összetevőket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a normál pajzsmirigy működéshez, illetve a hajhagymák élénkítéséhez, mivel belülről táplálják a dús, életteli hajat.

Pajzsmirigy + Haj támogatás

A pajzsmirigy a nyak elülső részén, a légcső két oldalán helyezkedik el, és egy olyan belső elválasztású mirigy, amely felelős az anyagcserehormonok termeléséért. Ha e hormonok szintje túl alacsonnyá válik a testben, akkor az anyagcsere módfelett lelassulhat, ami miatt hajproblémák is kialakulhatnak.

A Pajzsmirigy-haj kapszulában lévő szerves kötésű szelén, cink, biotin támogatja a haj egészséges állapotának megőrzését, a réz hozzájárul a haj megfelelő pigmentációjához, míg a Gotu kola fokozza a perifériás keringést.

A nélkülözhetetlen szelén

A szelén abszolút létfontosságú számunkra, mivel nélküle nem képes megfelelően működni az immunrendszer, a méregtelenítési folyamatok, a keringés, de az ízületek és a pajzsmirigy egészségéhez is elengedhetetlen.

Viszont táplálékainkból általában nem tudjuk fedezni a szükséges napi szelén mennyiségét, ezért célszerű étrend-kiegészítés útján pótolni a szelént, méghozzá lehetőleg szerves kötésben, mivel ennek sokkal jobb a hasznosulása szervezetünkben.

Támogassa pajzsmirigye és haja egészségét egyszerre a Yespharma Pajzsmirigy-haj kapszulával!