Segítse gyermeke immunitását, támogassa a bélflóra egyensúlyának fenntartását a Protexin Junior rágótablettával!

Protexin Junior

Segítse gyermeke immunitását, támogassa a bélflóra egyensúlyának fenntartását a Protexin Junior rágótablettával!

 

A gyerekek immunrendszere és bélflórája különösen érzékeny, emiatt érdemes támogatni szervezetük bakteriális egyensúlyának megőrzését. Ehhez nyújt segítséget a Protexin Junior rágótabletta, ami 7-féle hasznos baktériumtörzset tartalmaz, amelyek segítik az immunrendszer megfelelő működését.

A Protexin Junior 4 év feletti gyermekek számára ajánlott antibiotikum szedése vagy gyomor-bélrendszeri fertőzés kiváltotta hasmenéssel járó megbetegedések alatt és/vagy után.

Probiotikumok + prebiotikumok a bélflóra egyensúlyáért

A bélflóra bakteriális egyensúlya roppant könnyen felborulhat, vagyis a probiotikumok száma jelentősen lecsökkenhet, míg a káros baktériumok túlzottan elszaporodhatnak.

Immunrendszerünk legnagyobb része bélrendszerünkben található, ezért különösen fontos, hogy a hasznos baktériumok legyenek túlsúlyban, máskülönben jelentősen csökkenhet a szervezet védekezőképessége.

A probiotikumok fogyasztása nem csupán akkor javasolt, amikor valamilyen probléma üti fel a fejét testünkben, hanem érdemes megelőzési célból, évente többször, kúraszerűen is fogyasztani e hasznos baktériumokat.

A probiotikumok meg tudják akadályozni az emésztőrendszeri fertőzéseket is, valamint az esetleges károsodásokat regenerálni a bélflóra egyensúlyának rendezésével. Továbbá csökkenthetik az allergiás reakciókat és a légúti fertőzések tüneteit, kialakulásuk gyakoriságát.

A probiotikumok fogyasztása különösen ajánlott antibiotikumos kezelés alatt és utána, ugyanis ezek a gyógyszerek válogatás nélkül pusztítják el a káros és hasznos baktériumokat is.

Emellett a prebiotikumok pótlása legalább annyira lényeges, mint a probiotikumoké, mivel olyan természetes tápanyagok, rostok, amik biztosítják a hasznos baktériumok táplálékát, zavartalan szaporodását, megfelelő működését Vagyis a probiotikumok kedvező hatásainak kifejtéséhez szükség van prebiotikumokra is.

Emellett a prebiotikumok többek között elősegítik az ásványi anyagok és nyomelemek felszívódását, növelik a B7- és B12-vitamin, valamint a K-vitamin mennyiségét is a szervezetben, de elősegítik a vércukorszint és a koleszterinszint normalizálását is.

Protexin Junior rágótabletta »