Stressz és fáradtság esetén ajánljuk a Vitaking Magnézium + B6 tablettát!

Stressz és fáradtság esetén ajánljuk a Vitaking Magnézium + B6 tablettát!

Stressz és fáradtság esetén ajánljuk a Vitaking Magnézium + B6 tablettát!

 

A Vitaking Magnézium + B6 tabletta rendkívül jól hasznosuló, szerves magnéziumot – magnézium-citrátot – és B6-vitamint tartalmaz. A magnézium és a B6-vitamin többek között fontos szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, a fáradtság csökkentésében és az immunrendszer erősítésében. A B6-vitamin hozzájárul a magnézium felszívódásához, ezért a megfelelő hasznosulás érdekében ajánlott együtt szedni őket. Ráadásul az emberi szervezet nem képes sokáig tárolni sem a magnéziumot, sem a B6-vitamint. A Vitaking Magnézium + B6 tabletta fogyasztása különösen javasolt a normál pszichológiai funkció fenntartásához, stresszes időszakban, fáradtság ellen, a mentális stabilitáshoz, valamint 50 év felettiek számára. A készítményben lévő magnézium-citrát az egyik leghatékonyabban hasznosuló magnéziumforma, ráadásul a szervezetben magnéziumra és citromsavra bomlik. A citromsav pedig az energiatermelő Krebs-ciklus alapanyagaként szintén jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy energikusabbnak érezze magát.

>>> Kattintson ide az összes Vitaking termékünkhöz!

A magnézium kulcsfontosságú több mint 300 enzim működéséhez, részt vesz az izmok normál működésében, a B6-vitamin pedig nélkülözhetetlen a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. A magnézium jelen van a test valamennyi sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden egyes folyamatában, hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a sejtosztódáshoz, valamint a normál fehérjeszintézishez. A magnézium csökkentheti a fáradtságot és a kifáradás mértékét, közreműködik az idegrendszer és az izmok normál működésében, a koleszterinszint szabályzásában, a koncentráció javításában, illetve a csontok és a fogak egészségének fenntartásában. A magnézium abszolút nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, így pedig a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. Továbbá csökkenteni tudja a fokozott stressz káros hatásait, aminek köszönhetően szerepet játszhat a depressziós, szorongásos tünetek enyhítésében. A magnézium hatással van a kalcium és foszfor anyagcseréjére, ezáltal hozzájárulhat a megfelelő minőségű csontozat megőrzéséhez. Emellett jelentősen támogathatja a szívizom normál működését, valamint a normál vérnyomás és koleszterinszint fenntartását.

Támogassa idegrendszerét és izmait, csökkentse a fáradtságot a szerves magnéziumot tartalmazó Vitaking Magnesium + Vitamin B6 tabletta segítségével!