Stressz, szorongás ellen érdemes kipróbálnia a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszulát!

Stressz, szorongás ellen érdemes kipróbálnia a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszulát!

Stressz, szorongás ellen érdemes kipróbálnia a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszulát!

 

A Myrobalan BioXan egy olyan 100%-ban természetes összetételű, gyógynövényeket tartalmazó készítmény, amely jelentősen hozzájárulhat a stressz hatékonyabb kezeléséhez, a belső harmónia, a lelki egyensúly megtalálásához és a pihentető nyugodt alvás eléréséhez. A BioXan 24 fajta speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, amelyek támogatják és erősítik egymás jótékony hatását. A készítmény rendszeres fogyasztása által jelentősen csökkenthető lehet a mindennapi stressz, illetve a szorongás, a feszültség és a pánikbetegség is kezelhető lehet általa. A BioXan 100%-ban természetes összetételű, nem vált ki mellékhatásokat, nem okoz függőséget, illetve nem áll fenn a túladagolás veszélye sem. Sőt, a termék már 11-12 éves kortól adható gyermekeknek is, akár a kapszulát szétszedve, a tartalmát folyadékban feloldva. A készítmény fogyasztása különösen javasolt már régóta, tartósan fennálló stressz, szorongás esetén, a mindennapos stressz csökkentéséhez, a nyugodt, pihentető alvás elősegítéséhez, félelem, pánikbetegség, pánikrohamok esetén, a magánéleti vagy munkahelyi nehézségek feldolgozásának támogatásához, romló memória, teljesítőképesség, dekoncentráltság esetén, valamint ha egy teljesen természetes kedély- és hangulatjavítót szeretne.

>>> Kattintson ide az összes Myrobalan termékünkhöz!

A BioXan orvosegyetemi kutatások és a tibeti gyógyászat elvei alapján állították össze szorongás, stressz és pánikrohamok ellen. A benne található 24-féle gyógynövény így együtt jóval komplexebb és mélyebb hatást képes elérni, mint a 24 gyógynövény külön-külön. A készítményben olyan adaptogén gyógynövények vannak, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet és az idegrendszer változásokhoz való alkalmazkodásához, illetve a stresszhelyzetek miatt fellépő fizikai és pszichés tünetek kiegyensúlyozásához. Képesek egyensúlyba hozni az immunrendszert és a hormonok szintjét, illetve meggátolhatják a stressz által kiváltott reakciók negatív hatását. A BioXan – kiegyensúlyozó kapszula abban a tekintetben is egyedülálló készítmény, hogy 1-1 gyógynövény annyira kis mennyiségben található meg benne, hogy lehetetlen hozzászokni egy adott hatóanyaghoz, valamint nem okozhat mellékhatásokat sem, így teljesen biztonságosan szedhető akár hosszú távon is.

Lépjen fel a stressz, a szorongás, a pánik ellen a 100% természetes összetételű Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszula segítségével!