Stresszoldáshoz, teljesítményfokozáshoz ajánljuk a Vitaking Aranygyökér (Rhodiola Rosea) kapszulát!

Stresszoldáshoz, teljesítményfokozáshoz ajánljuk a Vitaking Aranygyökér (Rhodiola Rosea) kapszulát!

Stresszoldáshoz, teljesítményfokozáshoz ajánljuk a Vitaking Aranygyökér (Rhodiola Rosea) kapszulát!

 

A Vitaking Aranygyökér (Rhodiola Rosea) kapszulában található aranygyökér egy adaptogén gyógynövény, ami hozzájárulhat a szervezet és az idegrendszer változásokhoz való alkalmazkodásához. A Rhodiola Rosea természetes, mellékhatásoktól mentes stressz- és szorongásoldó, valamint hangulatjavító. Továbbá rendkívül hatékony immunerősítő, jelentősen javíthatja a fizikai és a szellemi teljesítményt, csökkentheti a fáradékonyságot, felléphet az alvászavarok ellen, pozitív hatást fejthet ki cukorbetegség és depresszió esetén is. Az aranygyökér kedvező hatású lehet fokozott stresszhatások fennállásakor, a stressz által kiváltott szívproblémák esetén, depressziós, szorongásos problémáknál, illetve szerepet játszhat az idegrendszer normál működésében. A Rhodiola természetes antidepresszáns hatással rendelkezhet, képes javítani a központi idegrendszeri funkciókat, pozitívan tud hatni a mentális funkciókra, illetve szívet védő, keringést javító hatása is lehet. Az aranygyökér elképesztően hatékonyan lehet képes kezelni az enyhe és középsúlyos depresszió tüneteit, csökkenteni tudja a szorongást, enyhítheti az alvászavarokat, valamint hozzájárulhat a rövid és hosszú távú memória, a koncentrálóképesség javításához is.

>>> Nézzen körül az összes Vitaking termékünk között!

Annyira hatékonyan és biztonságosan léphet fel a stressz és a depressziós tünetek ellen, hogy manapság már ajánlani szokták antidepresszáns és szorongáscsökkentő szerként is. Az aranygyökér legkorábban felismert hatása (ami már tudományosan is alátámasztott), hogy jelentősen képes növelni az állóképességet, a fizikai és a szellemi teljesítményt. Ráadásul erőteljes antioxidáns hatásának köszönhetően kulcsfontosságú szerepet tölthet be a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, így védelmet biztosíthat a sejteknek a szabadgyökök károsításaival szemben. Az aranygyökér rendkívül hatékony kardioprotektív hatással bír, vagyis jelentősen hozzájárulhat a keringési rendszer működéséhez, illetve a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához. Szerepet játszhat bizonyos szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is. A stressz miatt fellépő szívbántalmak esetén meg tudja gátolni, valamint csökkenteni tudja a szívet ért károsodást. Rendszeresen fogyasztva hozzájárulhat a szívizom erősítéséhez, a normális keringéshez, az egészséges szívritmus-szabályzásához, valamint az erek falának rugalmasságához, épségéhez. Stresszcsökkentő és szorongásoldó hatásának köszönhetően támogathatja szívroham és az agyvérzés megelőzését is. Az aranygyökér képes aktiválni a test zsírtartalékainak elégetéséért felelős enzimeket, valamint lehetővé teszi az anyagcsere-folyamatok maximális kihasználását. Növelni tudja a fizikai erőnlétet, a teherbírást, illetve csökkentheti a fáradtság érzését, fokozhatja az izmokban lévő fehérjék szintjét.

Csökkentse a stresszt, javítsa a fizikai és szellemi teljesítményét természetesen a Vitaking Aranygyökér (Rhodiola Rosea) kapszula segítségével!