Számoljon le a Candidával a Myrobalan NoDida – candida egyensúly kapszulával!

Számoljon le a Candidával a Myrobalan NoDida – candida egyensúly kapszulával!

 

A Myrobalan NoDida – candida egyensúly kapszula 18 egymást támogató gyógynövény erejét egyesíti magában, melyek erős gombaölő és féregűző hatásuk révén kiűzik a bélrendszerben esetleg jelen lévő élősködőket, és kiegyensúlyozzák a szervezet candida szintjét a természetes mértékre.

Ennek köszönhetően fellélegezhet a bélrendszere, ráadásul megszabadulhat számtalan olyan tünettől, amit a Candida gomba jelenléte okozott a szervezetében.

A candida albicans mindannyiunk szervezetében jelen van, és csak abban az esetben okoz gondokat, ha túlságosan elszaporodik a testünkben. Ezt okozhatja a bélflóra bakteriális egyensúlyának felborulása, illetve számos tényező is hajlamosít a Candida gombák elszaporodására.

A Candida-fertőzés kialakulásának kockázatát növeli még az elhízás, a belek szennyezettsége, az élelmiszerallergia, vagy az egészségtelen táplálkozás is. Az antibiotikum-kúra szintén szerepet játszhat a Candida-fertőzés kialakulásában, ahogy az ösztrogén tartalmú fogamzásgátlók is.

18 gyógynövény szinergizmusa a Candida ellen

A Myrobalan NoDida egy olyan prémium minőségű étrend-kiegészítő készítmény, amely a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvén lett összeállítva 18 egymást támogató gyógynövényből, melyek így együtt jóval hatékonyabbak, mint külön-külön alkalmazva őket.

A Myrobalan NoDida

– Fellép a candida gomba okozta szerteágazó tünetek ellen.

– Erős gombaellenes és féregűző hatású gyógynövények komplex keveréke.

– Nem tartalmaz glutént, szóját, tejet, színezéket és tartósítószereket sem.

– Beilleszthető a vegán étrendbe is.

Lépjen fel a Candida-fertőzés ellen a Myrobalan NoDida – candida egyensúly kapszulával!