Számoljon le a vashiánnyal az Olimp Labs Chela Ferr Forte vas kapszula segítségével!

Chela Ferr

Számoljon le a vashiánnyal az Olimp Labs Chela Ferr Forte vas kapszula segítségével!

 

A vas nélkülözhetetlen számunkra, ám a szervetlen vaspótló készítmények többsége nem képes megfelelő hatékonysággal hasznosulni a testünkben.

Az Olimp Labs Chela Ferr Forte vas kapszula világszabadalommal védett, új generációs kelátkötésű szerves vaskészítmény, mely biohasznosulása szinte tökéletes, alkalmazása biztonságos, nem okoz mellékhatásokat és irritációt, a felesleg pedig nem raktározódik a testünkben. A készítményben megtalálható a vas felszívódását támogató C-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, valamint a folsav is.

A vas hozzájárul a szervezet energiaellátásához, az immunrendszer működéséhez, valamint az agyműködéshez is, de elengedhetetlen a vérképzéshez és a hemoglobin termeléséhez is.

A vas alacsony szintje a szervezetünkben olyan tüneteket okozhat, mint a fáradékonyság, a levertség, a koncentrálási nehézségek, de akár pszichés zavarok is kialakulhatnak, immunitásunk pedig meggyengülhet, így könnyebben kaphatjuk el a fertőzéses betegségeket is.

A vas leginkább a vörösvértestek termelése miatt fontos. Vashiány fennállásakor csökken a hemoglobin termelése, így a vér nem képes megfelelő mennyiségű oxigént szállítani, ezért csökken az izmok teljesítőképessége is.

Vashiány könnyebben alakulhat ki a várandós nőknél, a tinédzsereknél és az idősebbeknél is. Nőknél a menstruációs vérvesztés miatt általában alacsonyabb a vasszint, de a vegetáriánusok, a fogyókúrázók és a sportolók is fokozottabban ki vannak téve a vashiánynak.

Világszabadalommal védett technológia a hatékony vaspótlásért

A szervetlen vaskészítmények, mint például a vas-szulfát, alacsony biológiai reakcióképességgel rendelkeznek, ráadásul gyakran okoznak olyan kellemetlen mellékhatásokat is, mint a hányinger, székrekedés vagy a gyomoridegesség.

A FERROCELL szabadalomnak mindezeket sikerült kiküszöbölnie, és biztonságos és hatékony vaspótló készítményt eredményezett. Ez az egyedülálló technológia annyira gyengéd, hogy akár csecsemők is használhatnák a készítményt.

Az Olimp Labs Chela Ferr Forte vas kapszula mindenki számára biztonságosan alkalmazható, magas biohasznosulás és tökéletes felszívódás jellemzi, nem vált ki irritációt, a felesleges mennyiség pedig egyszerűen kiürül a szervezetből.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják, valamint Kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A vas felszívódását segíti elő a C-vitamin, a B6-vitamin és B12-vitamin, illetve a folsav is, melyek egyébként a vastól függetlenül is javítják a vérképzést, támogatva a vérszegénység elleni harcot. Ezek az összetevők szintén megtalálhatóak a készítményben.

Pótolja a vasat hatékonyan az Olimp Labs Chela Ferr Forte vas kapszulával!