Szerezze vissza fiatalos vonásait a Medinatural Hyaluron extra szérummal!

118397139 3547993558544764 4567327570482565750 o

Szerezze vissza fiatalos vonásait a Medinatural Hyaluron extra szérummal!

 

A MediNatural hyaluron extra szérum egy ultra könnyű, gyorsan felszívódó szérum, mely képes intenzíven hidratálni és feltölteni a bőrt, így az visszanyerheti feszességét és üdeségét. A szérumban lévő kiemelkedő mennyiségű és minőségű hyaluronsavnak és vitaminoknak köszönhetően a bőr azonnal hidratálttá és rugalmassá válhat, a mélyebb ráncok halványulhatnak.

A szérum egyik legfőbb hatóanyaga a hialuronsav, ami saját tömege ezerszeresének megfelelő vizet is képes megkötni, felel a bőr feszességéért, rugalmasságáért és a nedvességtartalmának megőrzéséért. A MediNatural hyaluron extra szérumban „High&Low molecular Hyaluron”található, azaz kis- és nagy molekulasúlyú hyaluronok, melyek átfogó hidratálást nyújtanak a bőrnek.

>>> Nézze meg az összes MediNatural készítményt! 

A szérumban találhatóak még aminosavak és lipidek, amelyek hatékonyan képesek a bőrfelszín vízhiányát kezelni. A C-vitamin antioxidánsként fellép a sejtkárosodás ellen, fokozza a kollagéntermelést, és a bőr puhaságát. Az E-vitamin a bőr rétegeiben fejti ki antioxidánst hatásait, növeli a bőr nedvességtartalmát, továbbá késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését a bőrön.

Fiatalodjon napról napra a Medinatural Extra hyaluron szérummal!