Szerezzen egységes barna bőrszínt, védje bőrét a Dr. Kelen napozóival!

Szerezzen egységes barna bőrszínt, védje bőrét a Dr. Kelen napozóival!

 

Válassza a Dr. Kelen Sun termékcsaládot, hogy a napozás biztonságos, a megszerzett bőrszín pedig csodaszép és hosszan tartó barna legyen!

Természetes és hatékony napvédelem

A Dr. Kelen nyári napozó termékcsaládja több féle erősségű fényvédő terméket kínál, egy azonban közös bennük: mindegyik Dr. Kelen napozó teljesen természetes összetétellel rendelkezik, így egyszerre óvják az Ön egészségét és a környezetet is.

A Dr. Kelen fényvédőiben E-vitamin is található, és hármas védelmet biztosítanak a bőrnek a napsugarak UVA, UVB és szabadgyökképző hatásai ellen. Ezáltal mérséklik a káros bőrelváltozások kialakulásának kockázatát, illetve védik a bőrt az idő előtti öregedéstől is.

A készítmények nem tartalmaznak tartósítószert és színezőanyagokat sem, hypoallergén összetételüknek köszönhetően pedig még az érzékeny bőrűek is alkalmazhatják őket arcon és testen egyaránt.

Víztaszító tulajdonságuk pedig biztosítja, hogy a bőrön maradnak izzadás, fürdés vagy akár vízi sportok esetén is, amivel védik a környezetet is.

A Dr. Kelennél megtalálja az Önnek való napozót

A Dr. Kelen számtalan féle napozó készítményt kínál, így talál köztük például gyerekeknek valókat, barnulást gyorsító és segítő bronzolaj sprayt, szúnyog- és kullancsriasztó hatású napozót, de napozás utáni balzsammal is kényeztetheti a bőrét.

A napvédők természetesen különféle erősségben elérhetőek, így a gyengébb védelemtől egészen az extra erős, magas faktorszámú készítményekig bezárólag válogathat a Dr. Kelen nyári napozótermékei között.

Élvezze a napsütést, a napvédelmet pedig bízza a Dr. Kelenre!

Dr. Kelen termékek »