Szerves cink 53%-kal olcsóbban! Pótolja a cinket a kiválóan felszívódó Olimp Labs Cink-biszglicinát kapszulával!

Szerves cink 53%-kal olcsóbban! Pótolja a cinket a kiválóan felszívódó Olimp Labs Cink-biszglicinát kapszulával!

Szerves cink 53%-kal olcsóbban! Pótolja a cinket a kiválóan felszívódó Olimp Labs Cink-biszglicinát kapszulával!

 

Az Olimp Labs Cink-biszglicinát kapszula egy kiemelkedően hatékony felszívódással bíró cinkforrás, kitűnő minőségű Albion® cink-biszglicinát (aminosav-kelát) formájában tartalmazza a cinket. A cink-biszglicinát biztonságos, jól tolerálható, nem okoz gyomor- és bélrendszeri problémákat, így fogyasztható hosszabb távon is. Az Albion® cink aminosav-kelát 100%-ban hipoallergén, ami kiemelt fontossággal bír a termék biztonsága szempontjából. A cink egy roppant fontos nyomelem, és nélkülözhetetlen többek között az immunrendszer megfelelő működéséhez, az új sejtek képződéséhez és a sejtosztódáshoz is. Ha túlságosan kevés a cink mennyisége a szervezetben, akkor sokkal könnyebben kaphatjuk el a fertőzéseket, illetve nehezebb lehet a belőlük való gyógyulási folyamat is. Az Olimp Labs Cink-biszglicinát kapszula fogyasztása különösen ajánlott visszatérő fertőzések, gyakori betegeskedés, romló szag- és ízérzékelés, magas vércukorszint, vércukorszint-ingadozás, prosztataproblémák, hormonális problémák, termékenységi zavarok, fokozott hajhullás, bőrgyulladások, akne, ekcéma, illetve körömtöredezés esetén. A cink kulcsfontosságú szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében, a fertőzésekkel szembeni védekezőképesség fokozásában, valamint a vércukorszint szabályozásában. Továbbá jelentős hatást fejt ki a hormonokháztartásra, a termékenységre és a nemi funkciókra is.

>>> Kattintson ide az összes Olimp Labs termékünkhöz!

A cink hiánya miatt a bőr kiszáradhat, kirepedezhet, valamint jelentősen romolhat a körmök és a haj állapota is. A cink nélkülözhetetlen a makrotápanyagok metabolizmusához, a fehérjeszintézishez, illetve a normál sav-bázis egyensúly fenntartásához. Szerepet tölt be a normál zsírsavanyagcsere fenntartásában, illetve védelmet nyújt a sejteknek az oxidatív károsodások ellen. Emellett biztosítani tudja a csontok megfelelő állapotának megőrzését. A cink fontos összetevője azoknak az enzimeknek, melyek számos feladatot látnak el a DNS-szintézistől a sebek gyógyításáig. A cink jelentősen hozzájárulhat a bőr egészségének megőrzéséhez, a bőrproblémák kezeléséhez, a bőr tisztításához, megújulásához, a sebek gyógyulásához, illetve az egészséges haj és fejbőr fenntartásához. A cink kulcsfontosságú szerepet játszik a vércukorszint szabályzásában, mivel az inzulin egyik nélkülözhetetlen alkotója. Továbbá szükség van rá a kisgyermekek normál növekedéséhez, illetve az egészséges spermiumok képződéséhez is. Emellett támogathatja a látás, a szaglás és az ízlelés megőrzését, valamint az egész szervezet méregtelenítését, ugyanis rendkívül eredményesen tudja semlegesíteni a mérgező nehézfémeket. A cink rendszeres pótlása kifejezetten ajánlott influenzásoknak, sportolóknak, aknétól, ekcémától szenvedőknek, valamint olyan 55 év feletti férfiaknak, akiknek jóindulatú prosztatanagyobbodásuk van.

Pótolja a cinket biztonságosan, mellékhatások nélkül a kitűnő hasznosulással rendelkező Olimp Labs Cink-biszglicinát kapszula segítségével! Most -53% Kedvezménnyel rendelheti meg!