Szerves magnézium 67%-kal olcsóbban! Rendelje meg az Olimp Labs Magnézium+B6 kapszulát most 999 Ft-ért!

Szerves magnézium 67%-kal olcsóbban! Rendelje meg az Olimp Labs Magnézium+B6 kapszulát most 999 Ft-ért!

Szerves magnézium 67%-kal olcsóbban! Rendelje meg az Olimp Labs Magnézium+B6 kapszulát most 999 Ft-ért!

 

Az Olimp Labs Magnézium+B6 kapszula a magnézium világszabadalommal védett Albical ™ aminosav-kelát (magnézium-biszglicinát) formájában van jelen B6-vitaminnal kiegészítve. Ez a magnézium formula lehetővé teszi, hogy a megfelelő helyen, sejtszinten szívódjon fel az. Egyedülálló kelátkötésű formája garantálja a tökéletes felszívódást, valamint megakadályozza a felszívódást gátló egyéb tápanyag-összetevők hatásait. Kémiailag stabil, ellenáll a gyomor savas pH-jának, kíméletes az emésztőrendszerhez, a bélben szívódik fel, teljesen hipoallergén, nem okoz irritációt és hasmenést. Az Olimp Labs Chela-Mag + B6 kapszula képes lehet megduplázni az idegrendszer működését.  A készítmény hatékony lehet ingerlékenység, stressz és koncentrációzavar esetén. A magnézium-biszglicinát egy kiemelkedően hatékony és kíméletes magnéziumforrás, mivel még az érzékeny gyomrúak esetén sem okoz kellemetlen mellékhatásokat. A magnézium jelen van a test valamennyi sejtjében, részt vesz az anyagcsere minden folyamatában, szükség van rá több mint 300 enzim működéséhez, valamint támogatja az izmok normál működését is.

>>> Nézzen körül az összes Olimp Labs termékünk között!

A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúly fenntartásához, a sejtosztódáshoz, illetve a normál fehérjeszintézishez is. A magnézium rendszeres pótlásával jelentősen támogathatjuk az idegrendszer és az izmok normál működését, a fáradtság és a kimerültség csökkentését, a csontok és a fogak egészségének fenntartását, a koncentrálóképesség javítását, illetve a koleszterinszint és a vérnyomás szabályzását. A magnézium jelentősen hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, így a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. Képes csökkenteni a depressziós, szorongásos tüneteket, valamint a huzamosabb ideje fennálló stressz káros hatásait. A magnézium hiányának következtében eleinte azok a sejtek károsodnak, amelyek kifejezetten sok energiát igényelnek, tehát az izomsejtek és az idegsejtek. Alacsony magnéziumszint esetén felléphet kimerültség, gyengeség, hányinger, étvágytalanság, szédülés, álmatlanság, fejfájás, migrén, izomgörcsök, izomfájdalmak, koncentrálási nehézségek, szívritmuszavarok, szapora szívverés, depresszió, letargia vagy viselkedészavarok is. A B6-vitamin hozzájárul a magnézium sejtekbe való bejutásához a szervezetben, valamint nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez. Emellett csökkentheti a fáradtságot, kulcsfontosságú az ellenanyagok és a vörösvértestek képződéséhez, illetve támogatja a zsírok és az aminosavak megfelelő felszívódását.

Segítse az izmok, az idegrendszer és az egész szervezet optimális működését az Olimp Labs Magnézium+B6 kapszula segítségével! Vásárolja meg most csak 999 Ft-ért!