Szerves magnézium készítménynek próbálja ki a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettát!

Szerves magnézium készítménynek próbálja ki a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettát!

Szerves magnézium készítménynek próbálja ki a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettát!

 

A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack új típusú, teljesen reagált (fully reacted), vagyis a gyártás során keletkező oxigéngyököktől 100%-ban megtisztított szerves magnézium-biszglicinátot és bioaktív, azonnal hasznosuló B6-vitamint tartalmaz. Ennek köszönhetően kíméli a gyomrot. A termék vegán, gluténmentes, laktózmentes és színezékmentes. A készítmény gazdaságos kiszerelésű, mivel 90 tablettát tartalmaz. Azok is biztonságosan fogyaszthatják, akiknél a hagyományos magnéziumkészítmények emésztési panaszokat, hasmenést vagy gyomorégést okoznak. A termékben található új típusú, magas tisztaságú, 100%-ban teljesen reagált (fully reacted) magnézium-biszglicinát garantáltan nem tartalmaz magnézium-oxidot. A magas tisztaságnak köszönhetően a készítményben alkalmazott szerves vegyület formájú magnézium-biszglicinát elemi magnézium tartalma 10-11%. A szerves magnéziumot biológiailag aktív, piridoxál-5-foszfát (P-5-P) molekulaformájú B6-vitamin egészíti ki, amit szervezetünk átalakítás nélkül, azonnal képes hasznosítani. A készítmény komplex összetételének köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

>>> Kattintson ide az összes BioCo termékünkhöz!

A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack készítményben lévő magnézium-biszglicinát a magnézium glicinnel alkotott sója, így nem csupán magnéziummal, hanem glicin aminosavval is segít ellátni a szervezetet. A magnézium jelen van a test minden sejtjében, szerepet tölt be az anyagcsere valamennyi folyamatában, az izmok normál működésében, valamint több mint 300 enzim működésében. Emellett hozzájárul a sejtosztódáshoz, a normál fehérjeszintézishez, illetve az elektrolit egyensúly fenntartásához. A magnézium rendszeres pótlása jelentősen támogathatja az idegrendszer és az izmok normál működését, a fáradtság és a kimerültség csökkentését, a koncentrálóképesség javítását, a csontok és a fogak egészségét, valamint a koleszterinszint szabályzását. A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettában található bioaktív B6-vitamin hozzájárul a magnézium sejtekbe való bejutásához a szervezetben, valamint nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B6-vitamin elsősorban koenzimként működik, képes csökkenteni a kimerültséget, támogatja az aminosavak és a zsírok megfelelő felszívódását, valamint az immun- és az idegrendszer normál működését, illetve kulcsfontosságú szerepet játszik az ellenanyagok és a vörösvértestek képződésében és a hormonális aktivitás szabályzásában.

Pótolja a magnéziumot rendkívül hatékonyan, mellékhatások nélkül a komplex összetételű BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tabletta segítségével!