Támogassa a bakteriális egyensúlyt szervezetében a Protexin probiotikus készítmények segítségével!

Támogassa a bakteriális egyensúlyt szervezetében a Protexin probiotikus készítmények segítségével!

 

Egészségünk megőrzésének kulcsfontosságú feltétele, hogy túlsúlyban legyenek a jótékony baktériumok szervezetünkben, hogy ezáltal megelőzhessék a káros baktériumok túlzott elszaporodását. A bakteriális egyensúly azonban könnyen felborulhat testünkben akár antibiotikumok szedése miatt, káros környezeti tényezők vagy stressz hatások következtében is.

A probiotikumok fogyasztása mindenki számára javasolt, ám kifejezetten ajánlottak antibiotikus kezelés közben és azt követően, hasmenések esetén, puffadás megszüntetésére, és a legyengült immunrendszer erősítésére is.

A Protexin több féle probiotikus készítményt kínál, melyek között található kifejezetten gyermekeknek vagy időseknek szánt termék, nőknek speciálisan a hüvelyi flóra visszaállítására kifejlesztett hüvelykapszula, illetve a károsodott bélflóra, a gasztrointesztinális rendszer funkcionális zavaraival járó gyomor-bél rendszeri megbetegedések, mint például az IBS esetén ajánlott készítmény is.

Protexin Balance

A Protexin Balance felnőttek és 12 év feletti gyermekek sérült bélflórájának kúraszerű bélflóra-helyreállító kezelésére ajánlott készítmény, amely hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői.

A Protexin Balance növényi kapszulái 7-fajta humán eredetű probiotikus baktériumtörzset tartalmaznak savvédő köpennyel ellátott élő baktériumcsí formájában. Ezáltal a benne lévő baktériumok magas arányban élve jutnak át a gyomor savas közegén, így biztosított a telepképzéshez szükséges számú élő baktériumcsíra eljutása a vastagbélbe. A benne található prebiotikum (frukto-oligoszacharid) pedig tovább fokozza a kitűnő kolonizációs képességét.

Protexin Protect

A Protexin Protect felnőtteknek és 12 évnél idősebb gyerekeknek kifejlesztett komplex probiotikum, mely prebiotikumként frukto-oligoszacharidot, illetve fokhagyma koncentrátumot is tartalmaz. A fokhagyma pozitív hatású lehet a baktériumok, vírusok és gombák elleni küzdelemben.

Protexin Restore

A Protexin Restore por csecsemők és kisgyermekek (0-tól 3 éves korig) sérült bélflórájának kúraszerű bélflóra-regeneráló kezelésére ajánlott.

A termék 7-féle humán eredetű probiotikus baktériumtörzset, prebiotikumként 99% frukto-oligoszacharidot tartalmaz, grammonként (tasakonként) legalább egymilliárd élő, savvédő köpennyel ellátott baktériumcsíra formájában.

Protexin IBS Florea

A Protexin IBS Florea kapszula károsodott bélflóra esetén a bélflóra egyensúlyának helyreállításához és funkcionális gasztrointesztinális zavarok fennállásakor javasolt.

A Protexin IBS Florea kapszula Lactobacillus Rhamnosus LCR 35R baktérium törzset tartalmaz, ami támogatja a bélflóra egyensúlyának helyreállítását, és különösen ajánlott funkcionális gasztrointesztinális zavarok esetén.

Protexin Candid Plus

A Protexin Candid Plus egy olyan felnőttek és 12 éven felüli gyermekek számára kifejlesztett komplex probiotikum készítmény, amiben a probiotikumok és prebiotikumok mellett található grapefruitmag-kivonat és fokhagyma koncentrátum is.

A grapefruitmag-kivonatban lévő bioflavonoidok csökkenteni tudják a kórokozók, főként a gombák aktivitását. A fokhagyma szintén sikeresen képes fellépni a baktériumok, vírusok és gombák ellen is.

Protexin Gynophilus

A Protexin Gynophilus kapszula természetesen tudja helyreállítani és megőrizni a hüvelyi flórát, így csökkenteni képes a hüvelyi viszketést és irritációt, mérsékli a kórós hüvelyi folyást, illetve minimalizálja a kiújulás esélyét.

A Protexin Gynophilus kapszula használata különösen ajánlott viszketés, égető érzés, perineális diszkomfort érzés és irritáció, rendellenes hüvelyfolyás, valamint kellemetlen szag megjelenése esetén.