Támogassa a fogyókúrát a Netamin almaecet kapszulával kellemetlen íz nélkül

netamin provitamin banner almaecet 800x600 1

Támogassa a fogyókúrát a Netamin almaecet kapszulával kellemetlen íz nélkül

 

Az almaecetet napjainkban leginkább méregtelenítés és testsúlycsökkentés céljából szokták fogyasztani, de emellett számtalan egyéb pozitív hatást is kifejthet testünkben. Az almaecet elősegíti az ásványi anyagok felszívódását, a fehérjék hatékonyabb megemésztését, a kalcium mobilizálását, valamint az immunrendszer erősítését is.

Könnyebb és gyorsabb fogyás almaecettel

Az almaecet képes csökkenteni az inzulinrezisztenciát és a vércukorszintet, melyeknek köszönhetően jelentősen támogatja a zsírégetést és a testsúly csökkenését is. Emellett pedig meg tudja előzni a vércukorszint ingadozása miatt kialakuló éhségérzetet és falási rohamokat, így is csökkentve a felesleges kalóriabevitelt.

Az almaecet serkenti az emésztést, fokozza az anyagcserét, illetve támogatja, hogy testünk kevesebb zsírt raktározzon el a szövetekben. Továbbá közvetve támogatja a hasi zsírpárnák leadását is.

Az almaecet fogyást támogató hatásairól már számtalan kutatás érhető el. Egy tanulmányban például megállapították, hogy csupán napi 2 evőkanálnyi almaecet elfogyasztása legalább 4 kilogramm súlycsökkenést okozott 12 hét alatt, méghozzá úgy, hogy a vizsgálat személyek nem változtattak semmit a diétájukon vagy az életmódjukon.

Emellett az is bebizonyosodott, hogy az almaecet fokozza a jóllakottság érzetét is, amivel támogatja az elfogyasztott táplálékok mennyiségének csökkentését, amivel hozzájárul a túlsúly leadáshoz is. Egy másik tanulmány pedig azt derítette ki, hogy az almaecet fogyasztása 275 kalóriával csökkenti a teljes kalóriabevitelt 1 nap során.

Természetesen csak az almaecettől nem várhatunk jelentős súlycsökkenést, hiszen fontos mellette az egészséges, kiegyensúlyozott diéta és a rendszeres testmozgás is. Az almaecet rendszeres fogyasztása azonban jelentősen támogathatja ezek kedvező hatásait.

Az almaecet előnyei kapszulába zárva

Sokan hiába szeretnék élvezni az almaecet egészségügyi előnyeit, mivel nem képesek fogyasztani savanykás, kesernyés íze, átható illata miatt. Egyesek szerint pedig az almaecet károsíthatja a nyelőcsövet és a fogzománcot is.

A Netamin Almaecet kapszula ezekre a problémákra kínál megoldást, hiszen megőrzi az almaecet valamennyi kedvező hatását, de kiküszöböli a fogyasztásával járó esetleges kellemetlenségeket.

Ráadásul a kisméretű kapszulákat magunkkal vihetjük bárhova, így akárhol is járunk, könnyen és gyorsan be tudjuk őket venni.

Használja ki Ön is az almaecet valamennyi kedvező hatását kapszulába zárva!

Netamin Almaecet kapszula »