Támogassa bélflóráját, erősítse immunitását a Vitaking Probiotikum Komplex segítségével!

Támogassa bélflóráját, erősítse immunitását a Vitaking Probiotikum Komplex segítségével!

 

Immunrendszerünk mintegy 80%-a a bélrendszerben található, ezért rendkívül fontos védekezőképességünk fokozásához a bélflóra bakteriális egyensúlyának visszaállítása és fenntartása. Ehhez nyújt segítséget a Vitaking Probiotikum Komplex, amiben 10 fajta hasznos baktérium, azaz probiotikum található, amelyek kulcsfontosságúak a bélflóra természetes egyensúlyának fenntartásában és az emésztési folyamatokban.

Amennyiben a hasznos baktériumok mennyisége lecsökken a bélrendszerben, akkor könnyedén elszaporodhatnak a káros baktériumok és gombák, aminek következtében számos probléma és betegség is könnyen kialakulhat. A probiotikumok rendszeres fogyasztása megakadályozhatja bizonyos fertőző betegségek kialakulását, fokozhatja a szervezet természetes ellenálló képességét, valamint előnyös lehet a betegségek utáni lábadozás alatt is. Továbbá a probiotikumok B- és K-vitaminokat is termelnek, valamint hozzájárulnak bizonyos ásványi anyagok felszívódásához is.

A probiotikumok fogyasztása bárki számára tanácsolható, de kifejezetten ajánlott antibiotikum-kúra során és azt követően, puffadás enyhítéséhez, hasmenések esetén és a legyengült immunitás javításához is.

Segítse bélflóráját, fokozza védekezőképességét a Vitaking Probiotikum Komplex segítségével!