Támogassa bőre egészségét a Dr. Organic Teafa termékcsaláddal! -20% AKCIÓ!

Támogassa bőre egészségét a Dr. Organic Teafa termékcsaláddal! -20% AKCIÓ!

 

A Dr. Organic teafaolajat tartalmazó készítményei segíthetnek Önnek, ha valamilyen bőrproblémától szenved! A teafa illóolaja az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer, képes elpusztítani a baktériumokat, vírusokat és gombákat is.

A teafa hatóanyagai szabályozhatják a faggyúmirigyek működését, gyógyítják és regenerálják a kötőszövetet, valamint tisztán tartják, élénkítik a fejbőrt. Összehúzó hatásának köszönhetően különösen kedvező hatású lehet aknék, pattanások és problémás bőr esetén. A teafaolaj több mint 80 szerves összetevőből áll, hatóanyagai úgy fejtik ki hatásukat, hogy közben nem roncsolják a szöveteket, és nem irritálják a nyálkahártyát.

A teafa elképesztően hatékony természetes fertőtlenítőszer, ami el tudja pusztítani a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat is. A teafa nagyszerű sebgyógyító képességgel is rendelkezik, ezért kifejezetten kedvező hatású akne és pattanások esetén is, de emellett különösen hatékony tud lenni az afta, a szájpenész, a fogínygyulladás, a korpás és zsíros haj kezelésében is.

Győzze le a bőrproblémákat a Dr. Organic Teafa termékcsaláddal!