Támogassa csontjai erősségét a Cacisol tablettában lévő szerves kalciummal! – Most ajándék pezsgőtablettát is kap mellé!

Támogassa csontjai erősségét a Cacisol tablettában lévő szerves kalciummal! – Most ajándék pezsgőtablettát is kap mellé!

 

A csontok számára a kalcium létfontosságú, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a kalcium, mivel a szerves kalcium képes a leghatékonyabban támogatni a csontok egészségét.

Calcisol tabletta – teljes körű csonterősítés

A Calcisol tabletta és pezsgőtabletta egy olyan komplex készítmény, amelyben a csontok számára az 5 legfontosabb hatóanyag van jelen, hiszen a kalcium önmagában nem elegendő ahhoz, hogy erősek és egészségesek legyenek a csontjaink.

A Calcisol tartalmaz a kalcium mellett D3- és K2-vitamint, valamint cinket és mangánt is, mely anyagok szintén elengedhetetlenek csontok egészsége szempontjából.

Jól felszívódó, kitűnő biohasznosulású szerves kalcium

A Calcisol tablettában csak és kizárólag szerves kalcium van, ami jól felszívódó és könnyen emészthető, valamint a kedvezőbb biohasznosulásának köszönhetően kisebb adag is elegendő belőle. További előnye a legtöbb másik termékben található szervetlen kalcium-karbonáthoz képest, hogy felszívódása nem függ a szervezet pH-értékétől, nem okoz gyomor-bélrendszeri tüneteket vagy székrekedést.

A Calcisol tablettában lévő D3-vitamin alapvető feladata a vér kalciumszintjének szabályozása, elősegíti a kalcium felszívódását. A K2-vitamin fontos tényező a kalcium csontokba épülésében, a csontképző folyamatokban. A cink elengedhetetlen a csontok normális szerkezetének megőrzéséhez, míg a mangán szerepet játszik a csontképzés folyamatában, ugyanis a K-vitamin mangán jelenléte mellett képes kifejteni a hatását.

Adja meg csontjainak a szükséges tápanyagokat a Calcisol tablettával, amihez most ajándékba kap egy Calcisol pezsgőtablettát is!

Calcisol termékek »