Támogassa egészségét és szépségét egyszerre a MyLipoHealth liposzómás italokkal!

Támogassa egészségét és szépségét egyszerre a MyLipoHealth liposzómás italokkal!

Támogassa egészségét és szépségét egyszerre a MyLipoHealth liposzómás italokkal!

 

A MyLipoHealth italokban alkalmazott liposzómális technológia egy olyan innovatív eljárás, ami lehetővé teszi a hatóanyagok gyors és célzott szállítását a szervezeten belül. A liposzómák olyan gömb alakú, zárt rendszerek, amelyeknek kettős foszfolipid rétegük van – ahogyan az emberi sejtmembránoknak is -, kémiai összetételük hasonló az élő sejtfalhoz. A liposzómák alkalmazásával biztosítható a felhasznált hatóanyagok gyorsabb és hatékonyabb felszívódása és hasznosulása a szervezetben. A MyLipoHealth készítmények fogyasztásával Ön is érezheti a különbséget.

>>> Válogasson az összes MyLipoHealth készítményünk között!

A MyLipoHealth Beauty Max liposzómás ital ananász-málna ízű, 90.000 mg kollagént, 750 mg hialuronsavat tartalmaz, valamint további 13 Beauty Aktív szerves összetevőt, vitaminokat és ásványi anyagokat is. E hatóanyagok akár 95%-os felszívódással rendelkeznek a liposzómás technikának köszönhetően. A MyLipoHealth MultiVitamin liposzómás ital narancs ízű, 22 féle hatóanyagot tartalmaz, antioxidáns és immunerősítő összetevőkkel. A készítmény többek között védelmet nyújthat a sejtkárosító szabadgyökök ellen, támogatja az anyagcsere folyamatokat, az immunrendszer normál működését, a méregtelenítést, az energiatermelést, valamint gátolja az öregedési folyamatokat.

A MyLipoHealth Immune Booster liposzómás ital egy meggyes ízű, komplex immunerősítő liposzómás ital, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal. A készítmény jelentős védelmet képes biztosítani a vírusfertőzésekkel szemben. A MyLipoHealth Men’s Health&Beauty liposzómás ital ananász-málna ízű, és speciálisan a férfiak igényeihez készült, 13 Beauty Aktív szerves összetevőt, kollagént és hialuronsavat is tartalmaz. Ez a kombináció jelentősen hozzájárulhat a férfiak egészségének és megfelelő külső megjelenésének megőrzéséhez is.

Használja ki a MyLipoHealth liposzómás vitamin italok kitűnő felszívódását és biohasznosulását!