Támogassa gyermeke szervezetét a Jutavit gumivitaminjaival!

Támogassa gyermeke szervezetét a Jutavit gumivitaminjaival!

Támogassa gyermeke szervezetét a Jutavit gumivitaminjaival!

 

A JutaVit Multivitamin Gumivitamin egy gyerekeknek készült vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin cseresznye, narancs és citrom ízekben. A gumivitaminok tartalmaznak B5- és B6-vitamint, B12-vitamint, A-vitamint, C-vitamint, E-vitamint, D3-vitamint, cinket, jódot biotint és folsavat is. A készítmény 3 éves kortól adható a gyermekeknek, akiknek segít megerősíteni az immunrendszerüket, így növekedhet a betegségekkel szembeni ellenálló képességük.

A JutaVit C-vitamin gumivitamin egy finom, banán ízű táplálékkiegészítő, ami hozzájárul a gyerekek immunrendszerének erősítéséhez, az idegrendszerük kiegyensúlyozott működéséhez és a sejtek antioxidáns védelmének fokozásához. A készítmény segítségével elláthatjuk gyermekünket a naponta szükséges C-vitaminnal.

>>> Válogasson a többi Jutavit készítményünk között!

A JutaVit D3-vitamin gumivitamin roppant finom málna ízű, és fogyasztásával biztosítható a gyermekek D-vitaminnal való ellátottsága. A D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, kivételesen hatékonyan képes fokozni a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel szemben. Továbbá a D-vitamin fontos feladata, hogy egyensúlyban tartja a kalciumháztartást a szervezetben, mivel támogatja a kalcium felszívódását, miközben gátolja a kiválasztását. D-vitamin hiányában a kalcium nem képes beépülni a csontokba és a fogakba, ezért a D-vitamin elengedhetetlen a csontok és a fogak egészségének fenntartásához.

Gondoskodjon gyermeke egészségéről a JutaVit gumivitaminjaival!