Támogassa haját belülről a Netamin Hajszépség FORTE tablettával!

provitamin hajszepseg 800x600 v1 200826

Támogassa haját belülről a Netamin Hajszépség FORTE tablettával!

 

A Netamin Hajszépség FORTE tabletta komplexen tartalmazza a haj egészségéhez és szépségéhez elengedhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és bizonyos gyógynövényeket.

Ez a kiemelkedően komplex készítmény 27 hatóanyaggal járul hozzá azoknak a folyamatoknak a beindításához és fenntartásához, amik nélkülözhetetlenek az egészséges hajnövekedéshez.

A tablettában található A-, B6-, B12-, C-és D-vitamin, citrus-kivonat, folsav és pantoténsav támogatják a haj egészséges növekedéséhez szükséges idegrendszeri- és immunfolyamatokat.

Komplex hajvitamin az egészséges tincsekért

A hajhullás egyik fő okozója a stressz, mivel fokozza a káros szabadgyökök mennyiségét a testünkben. A készítményben lévő antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, a cink és a szelén csökkentik az oxidatív stressz káros hatásait a szervezetben, így mérséklik a hajhullást is.

A biotin az egyik legfontosabb tápanyag a haj számára, nem véletlenül nevezik hajvitaminnak is. Ha a szervezetben nincs elég biotin, akkor ennek egyik fő jele a hajhullás lehet.

A Netamin Hajszépség FORTE tablettában lévő cink több mint 300 enzim összetevője, támogatja a haj növekedését, valamint elengedhetetlen a haj egészséges megjelenéséhez.

A szelén és a mezei zsurló szintén elősegíti a haj növekedését, javítja a haj állapotát. A jód a pajzsmirigy működésének támogatása által járul hozzá a haj egészségéhez.

Az L-metionin, az L-cisztein és az MSM, azaz a metil-szulfonil metán kénnel látja el a hajat, ami roppant lényeges a haj egészséges kinézetéhez és normális növekedéséhez.

A réz támogatja a haj normál pigmentációját, azaz hozzájárulhat a haj természetes színének megőrzéséhez, az őszülés késleltetéséhez.

Táplálja haját a Netamin Hajszépség FORTE tablettával!