Támogassa immunrendszerét a Bioconnect Pure Béta-glükán kapszulával!

bioconnect sm nagy

Támogassa immunrendszerét a Bioconnect Pure Béta-glükán kapszulával!

 

A Bioconnect Pure Béta-glükán kapszula egy felnőttek és 12 éven felüli gyerekek számára készült Béta-glükán tartalmú étrend-kiegészítő, ami erősíti a szervezet védekezőképességét a legtöbb kórokozóval szemben, ezáltal támogatja a bakteriális és a vírusos fertőzések megelőzését és leküzdését is.

A Bioconnect Pure Béta-glükán kapszula fogyasztása kifejezetten ajánlott stresszes vagy járványos időszakban, legyengült immunitás vagy repülőút előtt. A készítmény mérsékelni tudja a stressz egészségkárosító hatásait, csökkenti a megbetegedés esélyét, illetve annak súlyosságát, mérsékli az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, valamint a már kialakult tünetek súlyosságát.

A béta-glükán immunstimuláló képessége segíthet allergiás betegségek esetén is, de egyes krónikus bőrgyulladások, például az ekcéma kezelésében is sikerek érhetőek el a használatával. A Bioconnect Pure Béta-glükán kapszula már 3 éves kortól is adható gyermekek számára a Bioconnect Kids szuperlekvár helyett, mivel a kapszula megbontható, így folyadékban felkeverhető.

Fokozza ellenálló képességét a Bioconnect Pure Béta-glükán kapszulával!