Támogassa immunrendszerét az Immun4U Forte tablettával!

Támogassa immunrendszerét az Immun4U Forte tablettával!

 

Az Immun4U Forte tabletta segít a védekezőképesség fokozásában, hogy az immunrendszer számtalan féle kórokozót le tudjon győzni. A készítmény komplex módon felébreszti, hatékonyabbá teszi az immunrendszer védekezőképességét, valamint meg is ad ehhez minden támogatást a benne lévő C- és D3-vitaminnal, folsavval, cinkkel, szelénnel, béta-glükánnal, shiitake- és echinacea kivonatokkal.

Alapvetően két módon lehet elérni az immunrendszer tudatos erősítését és működésének támogatását: az immunrendszer provokálása, vagyis a támadóképesség érzékenységének növelése által, illetve azzal, hogy olyan tápanyagokat juttatunk a szervezetbe, amelyek támogatják a hatékonyabb immunműködést.

Az Immun4U Forte ezt a 2 módszert egyesíti magában, mivel aktivizálja, élénkíti az immunrendszert, valamint megadja számára azokat a tápanyagokat, amelyek segítségével egyre hatékonyabban képes működni. Ráadásul tartalmaz kíméletes vastagbél salaktalanítót és kiemelkedő dózisú probiotikus élőflórát is, amelyek nagymértékben támogatják a vastagbél egészségét, ami döntő szerepet játszik az immunrendszer normális működésében.

Fokozza ellenálló képességét az Immun4U Forte tabletta segítségével!